torstai 11. toukokuuta 2017

Viikinkimekko

Olen halunnut omistaa skandinaavisen, keskiaikainspiroituneen mekon jo ikuisuuksia, mutta opiskelijabudjetilla sellaisen hankkiminen on ollut vähän haasteellista. Tänä keväänä kuitenkin päätin, että nyt hankin sen, maksoi mitä maksoi. Vinkkasin asiasta ompelijana työskentelevälle äitipuolelleni ja hän totesikin, ettei toki pyydä perheenjäseneltä maksua. Selvisin siis loppujen lopuksi äärimmäisen halvalla. Itse taisin maksaa vain Etsystä tilaamastani soljista (n. 40 e) ja rinnuksen kudotusta nauhasta (n. 10 e). Kolikkovyö löytyi isäni luota jostain naamiaiskaapista ja Kalevala-korut olen saanut lahjaksi jo aiemmin. Iso kiitos siis äitipuolelleni tästä! Lopputulos ei toki ole täysin autenttinen, muttemme siihen pyrkineetkään. Ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa ompelen itselleni käsin ihan autenttisen mekon. Siihen voi kyllä mennä hetki.

Annen kanssa teemme jatkossa enemmänkin vaatteita yhdessä ja hän on luvannut jopa opettaa minua ompelemaan ihan itse. Muutama vaatekappale on jo suunnitteilla, postailen niitä sitten, kun valmistuvat.

Postauksen kovat on ottanut Suvi, editointi taas on lähtöisin omista kätösistäni. Nuuksio on muuten ihan loistava paikka käydä kuvailemassa, suosittelen.

4 kommenttia:

 1. Ihana mekko! :) Kivaa jos aiot jatkossa ommella itsekin, se on kaikenlaisen pukuilun ystävälle erinomainen taito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, alkaisi tosiaan olla jo aika opetella. :D

   Poista
 2. Onpa sievä lopputulos! Tuollaiset lämpimät värit sopivat sulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on kuin suoraan kuvitelmistani!

   Paljon kiitoksia. :)

   Poista