perjantai 16. joulukuuta 2016

Steampunk-leffaa Steam Hellsingissä!

Muutama viikko sitten tein jotain minulle aivan uutta. Päädyin statistiksi steampunk-filmiin! Suvi linkkasi minulle kyseisen leffan Facebook-tapahtuman ja pitihän se nyt lähteä kokeilemaan. Laitoin siis viestiä Ruined Filmsille ja parin päivän kuluttua he toivottivat meidät tervetulleiksi filminpätkän kuvauksiin.

Kuvaukset olivat jo kokemuksena mielenkiintoiset. Meidän tehtävämme oli lähinnä hääriä taustalla, mutta se oli ihan mahtavaa, etenkin kun kuvauspaikkana toimi viihtyisä Steam Hellsinki. Oli mukana eläytyä vuoroin viktoriaanisempaan steampunkiin ja sen jälkeen Mad Max-vaikutteiseen, vähän rosoisempaan meininkiin. Porukka oli sonnustautunut monipuolisesti erilaisiin steam-asuihin ja -vermeisiin.

Lisäksi paikalla oli pari valokuvaajaa, joiden kanssa kuvasimme tauoilla. Löppösen Mikon tunsin ennestään, Marko Saari puolestaan oli uusi tuttavuus. Kummankin kamerasta tuli aivan timanttisia otoksia. Pidemmittä puheitta siis niihin. Mikon kuvissa on hänen leimansa vasemmassa alanurkassa, loput ovat Markon ottamia.

 

Erilaisiin rooleihin on aina mielenkiintoista eläytyä. Vaikka olinkin vain taustahemmo, aloin automaattisesti kehitellä hahmolleni jonkinlaista persoonaa. Se on itselleni miltei välttämätöntä, sillä olemukseni määräytyy sen mukaan. Niin filmillä kuin kuvissakin.  Kokemus oli oikein mukava ja voisin tehdä vastaavaa uudestaankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti