keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Liebster Award

Olen laiska ja hajamielinen ihminen. Siksi nämä tunnustukset tuppaavat minulta usein unohtumaan. Teenpä nyt kuitenkin kerrankin tällaisen. Kiitoksia milkousha~ !


 Säännöt:

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi.
2. Laita palkinto (yllä oleva kuva) esille blogiisi.
3. Vastaa palkinnon antajan esittämiin 11 kysymykseen.
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla on alle 200 lukijaa.
5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat puolestaan vastaavat.
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen.
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse.

1. Oletko koskaan meinannut lyödä hanskoja tiskiin eli lopettaa kirjoittelun (käsikirjoitus/blogi/jokin muu projekti) yhtä kaikki?
Minulla on viha-rakkaussuhde kirjoittamiseen. Kaikenlaiset itkupotkuraivarit ovat minulle hyvin tyypillisiä. Blogin suhteen en varmaan koskaan vakavissani ole miettinyt heittäväni hanskoja tiskiin enkä kyllä kaunokirjallisuudenkaan täysin. Yksittäiset projektit ovat kyllä tulleet kyseenalaistetuiksi ja usein myös lopetetuiksi. Myös journalistiopintojen tulevaisuus on mietityttänyt useammin kuin kerran.

2. Milloin otti viimeksi päähän rankasti ja miksi?
Tänään, sillä tuntuu että kaikki kaatuu päälle. Kouluhommia on aivan järkyttävä määrä ja lisää vain tulee. Mielenterveyskin vähän rakoilee ja päivät tuntuvat kuluvan sumussa. Päätä pakottaa. Joululomaan on aivan liian pitkä aika. 
3. Jos jostakin kirjoittamastasi käsikirjoituksesta/ tarinasta/ runosta/ blogipostauksesta tehtäisiin elokuva, kuka esittäisi pääosaa? Entä mahdolliset sivuosat?
En oikeastaan osaa valita, koska tekstieni henkilöt ovat pääni sisällä niin omanlaisinaan. En oikein osaa pistää heidän kenkiinsä ketään näyttelijää. 
4. Mikä mytologinen örvelö olisit, jos olisi pakko valita (vampyyri/enkeli/ihmissusi/näkki tms.) ja miksi? Olisin varmaan merenneito, koska saatoin lapsena viettää tunteja polskutellen. Vesi on edelleenkin elementtinä erittäin lähellä sydäntä. Ehkä voisin olla jopa seireeni lauluharrastukseni vuoksi.
5. Jos voisit leipoa karjalanpiirakoita kenen tahansa kirjoittavan ihmisen (elossa olevan tai edesmenneen) kanssa, kuka se olisi? Kuinka ilta etenisi? Tolkien kiitos. Ilta varmaankin kuluisi rauhallisesti keskustellen. Höpisisimme varmaankin kaikenlaista Keskimaasta, mikäli herra Tolkien siihen vaan suostuisi. Saattaisin toki lisäksi kysellä hieman vinkkejä kirjoittamiseen. 
6. Mitä sinulle pitäisi antaa/ tehdä, jotta lopettaisit kirjoittamisen? Onnistuisiko, jos sinulle luvattaisiin 200 miljoonaa euroa? Minut pitäisi varmaankin päästää päiviltä. Rahasta en lopettaisi.
7. Mitä muuta harrastat kirjoittamisen/ bloggaamisen lisäksi? Laulamista, joka on minulle vähintäänkin yhtä rakas harrastus. Lisäksi lueskelen ja toisinaan myös larppaan. Malleilun voi varmaan myös laskea tähän kategoriaan.
8. Jos saisit pitää yhden ainoan elokuvan ja yhden ainoan kirjan ja kaikki muut olisi pakko hävittää, mitkä valitsisit säilytettäviksi? Kirjoista Taru Sormusten Herrasta, elokuvista varmaankin Avalonin Usvat. Niillä on minulle ehkä eniten tunnearvoa ja ovathan ne toki muutenkin aivan loistavia teoksia.
 9. Minkä yhden ainokaisen asian poistaisit ja hävittäisit juurineen maailmasta? Mahdollisesti ahneuden, sillä ei ei palvele oikeastaan ketään. Monella muulla negatiivisella tunteella on tarkoituksen ja paikkansa, mutten keksi miten puhdas ahneus voisi tehdä tästä maailmasta paremman paikan.
10. Mitä mieltä olet ruoanlaitto-ohjelmista? Hauska kysymys, sillä mietin juuri asiaa. Joskus lapsena katsoin niitä paljonkin, mutta nykyään ei oikein enää riitä mielenkiinto. Tulee vain paha mieli, kun ei pääse maistamaan. Mutta katsokoon ken tykkää!
11. Mitä aiot kirjoittaa seuraavaksi ja mistä sait siihen idean? 
Mieleni tekisi kirjoittaa iänikuista fantsuprojektiani, mutta taidan valitettavasti olla aivan liian väsynyt niin perusteelliseen työskentelyyn. Todennäköisesti kirjoitan siis puhtaaksi eräästä wiccasta tekemääni haastattelua tai sitten suunnittelen seuraavaa blogipostausta. Wicca-haastattelun idea syntyi yksinkertaisesti siitä, että olen pitkään halunnut tehdä jotain pientä uuspakanoihin kohdistuvien ennakkoluulojen hälventämiseksi. Blogipostaus taas on vasta suunnitteluvaiheessa.

Haastan nämä bloggaajat ja lisäksi kaikki, jotka vaan haluavat tämän tehdä: (Linkatkaa ihmeessä vastauksia minulle, jos päädyitte tekemään!)

Buduaarini
Smoke And Mirros
Panic Station
Mustetahroja
Moon Shaped Little Box

1. Katsotko historiallisia sarjoja? Mikä niistä on suosikkisi?
2. Mitä vapaus sinulle merkitsee?
3. Miten sinä pakenet todellisuutta?
4. Minkä päivän eläisit uudestaan, jos saisit mahdollisuuden?
5. Mikä kuolemansynneistä on sinulle kaikkein tutuin?
6. Millainen on mielimaisemasi?
7. Onko elämässäsi ollut joku maaginen hetki? Kerro siitä! (En viittaa nyt välttämättä mihinkään yliluonnolliseen, mutta saa toki sellaisestakin kertoa.)
8. Kaipaatko jotain hetkeä/ajanjaksoa elämässäsi? Kuvaile sitä hieman!
9. Kuvittele kaunis ihminen. Millainen hän on?
10. Mitä juhlia vietät? Millä tavoin?
11. Miktä kolme sanaa kuvaavat parhaiten elämääsi tällä hetkellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti