tiistai 4. marraskuuta 2014

Kekrin/halloweenin viettoa

Viikonloppuna vietin kekriä parinakin päivänä. Ensin perjantaina rauhallisemmissa merkeissä ja lauantaina sitten hitusen riehakkaammin. Perjantaihin kuuluivat tarotit, riimut, suitsukkeet ja kynttilät. Tarkoitus oli ollut myös tehdä Outin kanssa jotain hyvää syötävää, mutta loppujen lopuksi päädyimme yksinkertaiseen ratkaisuun - juustoihin, patonkiin, viiniin ja karamelliomppuihin. Tosin loppujen lopuksi ostamamme juustot olivat hirveitä, patonki paloi ja omppujen teko oli huomattavasti haasteellisempaa kuin olimme ajatelleet! Ainoastaan viini oli ihan hyvää, tosin Outi ei pitänyt siitäkään.

Lauantaiaamuna fiilis oli koomainen ja hitusen krapulainenkin, mutta astelin silti Onnibussiin. Helsingissä olin 12:30, jonka jälkeen suunnistin majapaikkaani sukulaisteni luokse. Ennen lähtöä Jennin kekribileisiin kerkesin vaihtaa serkkuni Hennan kanssa nopeasti kuulumiset, laittautua ja syödä serkkujen söpössä halloween-pöydässä. Olin kokeillut meikkiä jo etukäteen kotonani, jolloin se oli tosin epäonnistunut täysin. Paineet olivat siis aika kovat, mutta yksinkertaistetusta meikistä tuli loppujen lopuksi paljon alkuperäistä parempi. Piilareiden laitto oli kyllä aikamoista tuskaa ja ne antoivat kuulla itsestään vielä myöhemmin samana iltana!

Jennin luona oli paikalla vaikka minkälaista otusta ja kerrankin en tuntenut olevani halloween-bileissä ylipukeutunut! Kämpän eteen oli selvästikin nähty vaivaa, sillä koristeita oli vaikka kuinka. Myös pöytä notkui naposteltavasta ja olipa meillä loistavaa booliakin. Minulla keski hetkinen saada itseni bilefiilikselle, mutta loppujen lopuksi illasta tuli ihan kiva. Masennuksen kanssa oli ollut tappelemista koko bussimatkan ajan ja meikatessa olivat itkupotkuraivarit lähellä, mutta bileissä olo muuttui vähän paremmaksi. Jossain vaiheessa löysinkin itseni kiljumasta riemukkaasti pienen porukan kanssa Youtuben kauhuteemaisille lyhytelokuville. Suurin osa porukkasta oli tosin siirtynyt parvekkeelle, minne myös me jatkoimme videoiden jälkeen. En ole varmaan nauranut aikoihin niin kuin tuon lyhyen ajan sisällä. Melkein toivoin, että olisimme jääneet kämpille niihin tunnelmiin, mutta enemmistö halusi lähteä Vuosaaren Hang Out - baariin.

Baari ei ehkä ollut ihan minun tyyppiseni, mutta oli siellä silti ihan hauskaa. Juomista upposi tuon illan aikana napaan enemmän kuin aikoihin, mutta jostain syystä en humaltunut kovinkaan pahasti. Täytyy silti sanoa, että baarikiintiöni on täysi taas vähäksi aikaa. Onneksi yöllä rymistellessä serkuille ei kuitenkaan tarvinnut alkaa enää kaivaa piilareita silmistä, sillä olin joutunut ottamaan ne aiemmin pois silmistä. Jostain syystä ne alkoivat sattua silmiin, vaikka samaa ongelmaa ei ole ollut aiemmin vastaavilla Cybershopin linsseillä. No, sainpahan kuitenkin kuvia linssien kanssa!

Kuvia ei tullut hirveästi ja itse asiassa perjantailta vain yksi kännykän kameralla otettu. Minun piti kuvailla kynttilöitä ja vaikka mitä, mutta se tuppasi vähän unohtumaan. Tässä on nyt kuitenkin jotain.

Asuni oli epämääräinen sekoitus sirkusta ja nukkeilua. Tosin keksimme myöhemmin Suvin kanssa, että minä olin AIDS ja hän ebola! 
Mestarikokkien taidonnäyte:
Sunnuntaina tuli vielä katsottua serkun kanssa Slither-kauhuleffa, joka oli suoraan sanottuna järkyttävän huono pätkä. Pari kertaa leffan aikana luulin jo valinneeni lonkeropornoa.

8 kommenttia:

 1. Upeat bileet.
  Ja kohde henkilö niin kauniina, että.
  Sydän taisi nyrjähtää.

  VastaaPoista
 2. Upea asu, ja tosi hieno meikki! Mukavat bileet ollut teillä, ihanaa kun porukka panostaa asuihin!

  VastaaPoista
 3. Jeah, upeita kuvia! Sun asu oli kyllä aivan bueno!

  Yst.terv: Ebola xD

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja tosi näyttävä asu siulla! :) Olet kyllä muutenkin näyttävä, mutta tämä asu on vielä näyttävämpi siun päällä. ♥ Näytät ihan nukelta tuossa kolmannessa kuvassa. :)

  VastaaPoista