sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viimeisimpiä asukuvia: pitkää mekkoa ja steampunkia

Jotenkin tänään on taas ollut parempi olo. Se tuntuu helpottavalta aikaisempien ahdistuksen ja masennuksen täyteisten päivien jälkeen. Olen tosin ollut vähän höperö, sillä jokainen vähän herkempi asia pistää itkettämään. Laulaminen ja pianon soittaminen on jokseenkin koomista, kun koko ajan pitää pidätellä itkua. Mutta se ei oikeastaan ole surullista itkua, vaan sellaista liikutusitkua!

Lokakuun saapuminen samaan aikaan ilostuttaa, että närkästyttää. Halloween on parempi kuin hyvä juttu, mutta ruskan muuttuminen harmaaksi ankeudeksi ei oikein innosta. Tänä vuonna ei onneksi pyhäinpäivän koittaessa jäädä toimettomaksi, tiedossa on nimittäin parhaimmillaan paritkin bileet. Se riippuu vähän siitä, mille päiville nuo sattuvat. Ainakin yksi asu on jo tiedossa, mutten halua paljastaa sitä vielä. Jotain mielipuolisen kivaa on kuitenkin! Varmaan pitäisi samassa yhteydessä väsäillä jonkinlainen Samhain-postaus, jos siltä sitten tuntuu. Niitä tuntuu tosin olevan sen verran kaikissa vähänkään luonnonuskoa sivuavissa blogeissa, että pitäisi keksiä joku henkilökohtaisempi tai muuten persoonallisempi näkökulma.

Mutta nyt pidemmittä puhetta läiskäisen teille pari lähiaikoina otettua asukuvaa. Sen jälkeen käperryn karvapeittooni ja kuuntelen ihanaa lällymusiikkia. Mukavaa lokakuun alkua kaikille!

 
 
 
  

6 kommenttia:

  1. Ihanat asut, hitsi että punainen sopii sekä hiuksissa että vaatteissa siulle niin hyvin! :) Kauniilta näytät kuvissa, hyvin onnistuneita ovat miun mielestä. ^^

    VastaaPoista
  2. Onpas kauniin väriset hiukset neidillä!

    VastaaPoista
  3. Iania asuja, tykkään varsinkin ekasta, punaista ei oo koskaan liikaa <3 oikein messevää Samhain odotusta sinulle! :)

    VastaaPoista