sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Steampunk-kuvaukset

Kuvailtiin viikko sitten Mikko Löppösen kanssa steampunk-settiä Helsingin metsiköissä ja autiotaloissa. Sain kuvat itselleni ennätysajassa, sillä Mikolla meni niiden editointiin vain neljä päivää! Itse pidän näitä todella onnistuineina, kenties yhtinä parhaista kuvistani koskaan. Otoksien onnistumiseen vaikutti toki merkittävästi Mikon loistavat kuvaus- ja editointitaidot. Mutta itse asian ytimeen, tässä olisi näitä kuvia:

 
 
 
 

16 kommenttia:

 1. Voi hurja kun on upeita kuvia! Sä oot upee!

  VastaaPoista
 2. upeita kuvia! Steampunk on parhautta <3

  VastaaPoista
 3. Waude mitä otoksia! :) Näytät ihan maailman valtiaalta, kun istut tuossa penkillä. Ja mahtava toi fiilis näissä kuvissa! Sellane, että jos sun kanssa kaksintaistoon joutus niin ei olis epäilystäkään kuka voittaisi! :D Näytät määrätietoiselta. Ja varsin hyvä valokuvaaja myös! :)

  VastaaPoista
 4. Todella upeita kuvia,
  Mutta niin on kuvattavakin upea. Kohtalokas saalistaja, Upea katse joka kuvassa , jopa vastavaloon otetuissa.
  Kaunista.

  VastaaPoista
 5. Oih! Ovat kyllä todella upeita! ♥

  VastaaPoista
 6. Milla WAUUU! ♥ on kyllä niin upeita kuvia, ja ihanat muokkaukset! Hienoa nähdä, miten kehityt tuossa malleilussa :) go girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos Jenni! ♥ Ihana kommentti! :)

   Poista
 7. Aivan upeita kuvia ja etenkin tuo kolmannen muokkaus on erityisen viehättävä. Olet niin ihanasti näissä kuvissa, kuin päivittäisvaatteissasi, Jos ulkonäköön ihastutaan, niin nyt voisin sanoa olevani täysin myyty!

  VastaaPoista
 8. Hillittömän upeita kuvia! Toi 16. on mun ehdoton lemppari, ihan ku jostain leffasta joku badass-kohtaus.. :D Jatkahan samaan malliin. o/

  VastaaPoista