torstai 3. heinäkuuta 2014

Arvonnan voittajat!

Riipuksien voittaja on Marjut M ja kaulapannan puolestaan saa omakseen Nänni! Onnea voittajille, laitan teille sähköpostia saman tien! Seuraava arvosta järjestetään varmaankin sitten jos 200 lukijaa joskus ylittyy. Kiitos kaikille osallistuneille! 

Haluan vielä jakaa kanssanne muutaman asukuvan, jotka Rosa minusta ystävällisesti tänään otti. Olihan aamun kaunis auringonpaiste hyödynnettävä. Näiden kesäisempien vaatteiden esittelyyn ei tänä kesänä ole aiemmin ollut hirväesti varaa säiden vuoksi, mutta nyt pääsin niitäkin käyttämään!

 


 

 


Kunhan tämä mielialamyrsky vähän hellittää, niin kirjoittelen teille mielipidepostauksen erityisyysharhasta tai sitten vähän juttua siitä, mikä on Highly Sensitive Person tai suomeksi erityisherkkä persoona (nimi varmaan antaakin jo vähän osviittaa). Kummankin tekstin tulen jossain vaiheessa kirjoittamaan, mutta katsotaan kumpi inspaa ensiksi!

12 kommenttia:

 1. Jeij, olipas kiva ylläri tälle iltaa! :3 Kiiiiiitos paljon! ♥

  Ja jälleen kerran kauniita kuvia sinusta! Toiseksi viimeinen kuva on todella inspiroiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tulit tästä iloiseksi! ^^

   Niin ja kiitos paljon! ♥

   Poista
 2. Kaunis asu! Siinä on kivasti pienesti jotain merirosvo-henkistä :) nättinä on itse kantajakin, kuten aina :)

  VastaaPoista
 3. Mukavan erikoinen asukokonaisuus! Tykkään tuosta hatusta erityisesti ^^) Ja huomaa miten olet monipuolistunut kameran edessä - kuvia on ilo katsella!
  Onnea voittaneille!

  VastaaPoista
 4. Uuuu, kiva aloitus viikonlopulle, kiitos! ^^

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja oot kaunis! :)

  http://kristallikoruja.blogspot.fi/

  VastaaPoista