lauantai 21. kesäkuuta 2014

(C) Jari Hindström

Jari lähetti minulle äskettäin viimeisetkin otokset viimekertaisista kuvauksistamme, joten on tullut aika julkaista ne täällä blogin puolellakin. Teemana oli tosiaan antiikin Kreikka, mutta omalta osaltani se olisi ehkä voinut toteutua paremminkin. Laskin aika paljon kampauksen varaan ja kun kampaaja sattuikin sairastumaan, niin meidän täytyi suunnitella jotain vähän yksinkertaisempaa. No, Marja Perälän taiteilema meikki oli kuitenkin ensiluokkainen ja Jari taas hoiti kuvaus- ja editointipuolen erinomaisesti. Minunkin osaltani kuvat onnistuivat loppujen lopuksi oikein hyvin. Pari niistä nousi suosikkeihini kaikkien minusta otettujen kuvien joukosta.

Mutta pidemmittä puheitta itse kuviin! 

Yhteiskuva kauniin ystäväni Erikan kanssa. Tämä kuva on minusta erittäin onnistunut hänen osaltaan. Itse näytän vähän jumiselta, mutta ehkä se ei haittaa niin paljon, kun Erikan puoli on niin onnistunut! 
8 kommenttia:

 1. Kattelinkin jo noita kuvia naamakirjan puolella, ihana teema ja sovit siihen tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Todella todella kauniita kuvia! Ihana meikki, tosi hyvin onnistunut, kuin myös asua ja asusteet!
  'olet myös kehittynyt malleilussa huimasti, ilmeitä on nyt enemän ja katse elävämpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista! :) ♥

   Poista
 3. Oii, ihania kuvia! <3 taiteellisia :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan "erilainen" meikki, sopii sun kasvonpiirteisiin! Kultaiset/pronssiset korut myös pukee sinua ^^ Etenkin viimenen on mun suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjan loihtima meikki oli tosiaan persoonallisen kaunis. Toljottelin itseäni typeränä peilistä, kun naama näytti jotenkin niin erilaiselta. :D Mutta tyytyväinen olen minäkin lopputulokseen!

   Niin ja paljon kiitoksia! ♥

   Poista