torstai 15. toukokuuta 2014

Arkiasua ja yleistä höpinää

Viime postauksessa mainitsemani romahduksen jälkeen elämä on jatkunut aika normaalisti. Mielialat eivät lähteneet onneksi pysyvästi laskuun, vaan olo on ollut ihan kohtalaisen hyvä. Olen yrittänyt ylläpitää tätä fiilistä venyttelemällä, syömällä monipuolisesti ja nukkumalla tarpeeksi. Psyykkisen hyvinvoinnin hataruuden huomaa kyllä juuri nukkumisen suhteen. Yöllä tulee heräiltyä monta kertaa ja aamutuskaisuuskin tuntuu jääneen pidempiaikaisemmaksi kaveriksi. 

Vaikka mielialat ovat olleet ihan hyvässä kunnossa, olen vieläkin jokseenkin stressaantunut. En tosin usko asian muuttuvan ennen kuin kaikki pääsykokeet ja kuvaukset ovat ohi. Jyväskylän yliopiston kirjallisuuden pääsykokeeseen lukemisen olen saanut kohta hoidetuksi loppuun kertauksineen päivineen. Myös Helsinki on hyvällä mallilla, mutta folkloristiikan lukemisen olen jättänyt vähemmälle. Aika ei millään riitä. Olen kyllä vähän harmissani siitä, sillä tuo ala on alkanut kiinnostaa minua todella. Kirjallisuus on kuitenkin ollut kutsumukseni monen vuoden ajan, joten pistän sen nyt etusijalle. Jos en pääse sitä lukemaan, niin seuraavan kerran voi kokeilla folkloristiikkaa tosissaan.

Lisäksi olisi edessä Helsingin kuvaukset, jotka hieman stressaavat. Raha-asiat ovat paremmalla mallilla, kiitos äitini joka halusi hieman sponssata Helsingin reissuani.  Saan siis kaiken tarvittavan ostetuksi. Nyt pitäisi vain löytää sopivat asusteet. Sama stressi vaivaa aina ennen kuvauksia. Onneksi osa kuvaajistakin on varautunut rekvisiitalla. Enköhän minä siis tämän kanssa selviä. Ensi maanantain kokeen jälkeen on jo helpompaa.

Koska nämä mielenterveysasiat ovat olleet jälleen pinnalla, niin päätin kokeilla olisiko ruusunjuurikapseleista mitään apua. Blogia enemmän lukeneet varmasti ovat huomanneet, ettei minun suhtautumiseni psyykenlääkkeisiin ole varaukseton, joten päätin testata luontaistuotetta. Ruusunjuurella puhutaan olevan paljonkin terveysvaikutuksia, etenkin mielenterveyttä edistäviä. En suhtaudu tähän kokeiluun mitenkään itsestään selvänä pelastuksena, sillä lukemani perusteella pillerit toimivat vain joillakin. En suoraan sanottuna ihmettelisi ollenkaan, jos heidänkin kohdallaan teho olisi vain lumevaikutusta. Reilun viikon olen nyt noita tabuja napsinut, eikä alun romahdusta lukuunottamatta ole kyllä ollut pahempia mielialaongelmia. Sillä tosin ei välttämättä ole mitään tekemistä pillereiden kanssa. Eiköhän tässä kuukauden aikana kuitenkin jonkinlainen kuva noiden toimivuudesta muodostu. 

Olen myös pitänyt erityistä huolta hiuksistani! Vaihdoin toisinaan käyttämäni Crazy Colorin suoravärin KC Professionalin Color Maskiin. Suoraväri oli turhan lilahtava ja muutenkin aivan lopussa. Pepper-sävyiseen maskiin olen enemmän kuin tyytyväinen. Violetti vivahde häipyi ja hiukset ovat nyt jokaisessa valossa kauniin tummanpunaiset. Latvat ovat toki turhan tummat edelleenkin, mutta se asia tuskin muuttuu ennen kuin hiukset kasvavat. En viitsi ruveta tekemään hirveästi värinpoistoja, sillä ne rasittavat hiuksia ja tuolloin kampaajakäyntini hinnakseni tulisi noin 150 e. Hiukset ovat ihan kivat näinkin, etenkin kun color mask tekee niistä todella hyväkuntoisen näköiset! Tukka näyttää nyt todella elävältä kiillossaan. Tässä tuotteessa pysyn!

Alla kuvia tämänpäiväisestä asusta, ruusunjuurikapseleista ja uudesta color maskista. Blogin sivupalkkiin on myös ilmestynyt laatikko tulevista postauksista. Pyrin kirjoittamaan siihen kaikki varmat postausideat, mutta jotain extempore-postauksia saatan myös väsätä. Nyt ajattelin varoittaa teitä ihan erikseen tässä postauksessa, että seuraava asupostaus tulee olemaan jotain todella erilaista kuin yleensä. Älkää siis säikähtäkö! Mitään ihan supernäyttävää ei ole luvassa, mutta minun normaalista pukeutumistyylistäni asu tulee poikkeamaan hyvin paljon. Minua jo vähän jännittää.4 kommenttia:

 1. Ihana asu, maha vilahtaa tyylikkäästi pitsin takaa. ^^ Nythän nuo lyhyemmät paidat alkavat olla muotia taas, kumma miten niistäkin alkaa tykkäämään kun näkee ihmisillä tyylikkäitä versioita vaikka joskus on tullut naurettua, että ei ikinä enää. Vuosia sitten oli melkoinen villitys ja oli vaikka millasia napapaitoja miullakin. :D Nyt tosin muotiin tuntuu tulevan myös ne venyvät tatuointikorut joita käytettiin napapaitojen kanssa, apua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ^^

   Itse olen aivan totaalisen rakastunut napapaitoihin. Tuntuu, etten muuta haluaisi käyttääkään. :D Muistan kyllä itsekin, kun vielä pari vuotta sitten ihmiset puhuivat, etteivät enää ikinä sellaista päälleen laita. Kuinkas kävikään? :D

   Venyvät tatuointikorut! Muistan itsekin ne. Hassua, tässä sitä huomaa miten kummallisinkin muoti tuppaa palaamaan. :D

   Poista