sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kuvailua metsässä

Tänään oli sellainen olo, että halusin käydä metsässä kameran kanssa. Hetken suostuttelun jälkeen sain houkuteltua Jessenkin mukaan. (Vaikka pitikin vähän jankata ja hyödyntää koiranpentuilmettä.) Niinpä pääsin myös vähän harjoittelemaan malleilua. 

Läheinen Kalevankankaan metsä on enimmäkseen mäntymetsää, eikä siten suosikkini. Minä nimittäin rakastan vanhoja kuusimetsiä. Niissä on aivan oma taikansa. En kuitenkaan sanoisi, että Kalevankankaankaan ympäristö mitenkään ikävä olisi. Jotkut paikat siellä ovat hyvinkin kauniita. Metsään on lisäksi lyhyt kävelymatka, joten sinne oli helppo suunnata. Tänään oli aika ihanteellinen ilma, joten toisaalta olisin voinut kävellä pidemmänkin matkan. Etenkin kun kännykästä pauhasi Wardruna ja Cruachanin upea Ride on! (Olen kolunnut läpi varmaan jokaisen version tuosta biisistä. Cruachanin versio oli ensimmäinen kuulemani ja se on säilynyt suosikkinani.) 

Yritän saada teille kirjoitelluksi ensimmäistä Beltane-postausta ennen varsinaista juhlapäivää. Mieluiten nimittäin jakaisin juhlasta kertomisen niin, että kirjoittaisin ensin siitä, mistä päivässä ylipäänsä on kyse ja toisen postauksen siitä, kuinka oma juhlimiseni sujui. Sääennuste näyttää valitettavasti sen verran ikävältä, että saattaa mennä vappupäivä sisätiloissa! Aattokaan ei näytä järin lupaavalta, joten saa nähdä miten sen kanssa käy!  12 kommenttia:

 1. Metsäpäivät! Mukava tuo kaarnakuva ja risti-istunnallinen (mahtava sana) myös. Taidan olla jotenkin risti-istuntafiksoitunut kuvien suhteen tosin...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitoksia! Itsekin tykästyin tuohon kaarnakuvaan ja risti-istunta on mahtia. :D

   Poista
 2. Ihania kuvia <3 varsinkin tuo risti-istunnallinen kuva :D

  VastaaPoista
 3. ihana postaus, kivoja maisemia ja oot tosi kaunis!

  seuwtieumiss.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja oi mikä tunnelma kuvissa <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan tunnelmallisia kuvia. ^^ ♥ Kunpa meidänkin lähellä olisi enemmän metsää, olen niin tottunut lapsuuden maisemiin, missä lähistöltä löytyi suurempi tai pienempi palsta, missä kuljeksia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! ♥ Mikkelin keskustan pienuudessa on se hyvä puoli, ettei meidänkään kämpästä tuohon metsään ole kuin about kilometri. Tosin joutuu täälläkin menemään vähän kauemmas, mikäli haluaa täysin asuttamattomalle seudulle, jossa ei ole pururatoja yms. Tuoltakin löytyy kuitenkin onneksi vähän rauhallisempia kolkkia. :)

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia, siun tyylissä on sitä jotain! ^^

  VastaaPoista