maanantai 24. maaliskuuta 2014

Viimeinen haastepäivä

Huhhuh, nyt alkaa olla viidentoista päivän urakka takana. Jotenkin on vähän haikea olo. On ollut todella mukavaa miettiä kuvauskohteita ja päivitellä blogiin vähän normaalia useammin. Ajattelin aluksi, etten välttämättä löytäisi päivistäni mitään kovin mielenkiintoista kirjoitettavaa, mutta välillä olen ihan yllättynyt kekseliäisyydestäni. Tosin täytyy myöntää, että myös niitä "No räpsästääs nyt tuosta tietokoneen näytöstä kuva, kun en keksi mitään mielenkiintoisempaa" - kuviakin on ollut joukossa. Haasteen jälkeen ei ole yhtään ähky olo bloggailun suhteen, vaan oikeastaan tekee mieli postailla vähän useammin kuin ennen haastetta. Hommaan siis kannatti ryhtyä! Vastaavaan voisi lähteä mukaan joskus uudestaankin.

Vielä on kuitenkin vuorossa viimeinen haastepostaus. Tässä siis päivä viisitoista!

Aamulla minun oli käväistävä kaupungissa hakemassa postista pääsykoekirjani ja ostamassa muistiinpanovälineitä pääsykokeisiin lukemista varten. Kuva on otettu pikkuhiljaa heräilevästä Kirkkopuistosta. Toivottavasti kuukauden kuluttua tuolla olisi jo mahdollista istuksia!
Naamani meikkasin tavalliseen tapaan ja hiuksiakaan en kummemmin laittanut. 

Näiden kummallisten ilmestyksien oli tarkoitus olla juustoleipä- ja suklaaleviterullia. Lopputulos ei kuitenkaan muistuttanut hirväesti Jessen 9gagista löytämän ohjeen kuvaa. Leipä hajosi sitä rullatessa ja osa pötköistä vähän paloi. Maku ei kuitenkaan ollut paha! Tämä kuva siis ruoasta.
 Päivällä kävin kävelemässä napit korvilla. Soittimessa pauhasi muun muassa Emilie Autumnia, Eluveitietä ja Infected Mushroomia. Emilien aggressiivisemmat biisit ovat muuten oivallisia vihan purkamiseen omalla kohdallani. Tänään kärsin päivällä vuoroin masentuneista ja vuoroin aggressiivisista oloista, jotka kuitenkin Emilietä kuunneltua vähän hellittivät. Tämän vuoksi hänen musiikkinsa oli myös tärkeintä.
Nyt illalla olen keskittynyt puhtaasti koneella nököttämiseen. Päivä on ollut aika rankka henkisesti ja menen mielelläni nukkumaan kohta. Tunnun nukkuvani nykyään todella kummallisesti. Heräilen keskellä yötä ja aamullakin aivan liian aikaisin. Nukuin väsymyksen vuoksi jopa päiväunet, vaikka sellainen ei ole minulle ollenkaan tyypillistä. Kunhan ei nyt alkaisi suurempia uniongelmia tulla. Masennuskaudet eivät oikeastaan koskaan aiemmin ole aiheuttaneet minulle sellaisia, ellei nyt lasketa unettomuutta akuuttien ahdistuskohtauksien kohdalla. Minulle on ollut tyypillistä nukkua masentuneena jopa liikaa. Painajaiset ovat olleet jokseenkin tuttua kauraa, mutta näin säännölliseen heräilyyn ja aamuiseen unettomuuteen en ole tottunut. 
 Jessen kanssa tekemämme leivät piti kaulia ennen juuston lisäämistä ja paistamista, mutta meillä ei ole edelleenkään kaulinta! Siispä käytin sen sijasta samaa pulloa, jota hyödynsin joulunakin pipareita leipoessa. Tällainen on siis viimeinen päivän kuva.

2 kommenttia:

 1. Tosi kaunis meikki ja hiukset! ♥ Haasteessa on varmasti ollut hommaa enemmän ja vähemmän, ihana kuulla että on vaikuttanut postausintoon. Muutenkin haastetta on ollut mukava seurata monissa blogeissa, kiinnostavaa nähdä muiden arkea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! ^^

   Joo, on kyllä! Juuri tässä mietin, että mitäköhän tässä nyt seuraavaksi postaili. Varmaan ainakin huomisesta jotain. Tuntuu oudolta, kun ei ole tarvinnut räpsiä enää kuvia. :D

   Poista