maanantai 31. maaliskuuta 2014

Synttäribailailua ja kesävaatteiden varaslähtö

Lauantaina juhlimme kaveriporukalla ystävieni Rosan ja Amandan synttäreitä. Olimme edellisenä iltana nauttineet Rosan kanssa hieman alkoholia meillä, jonka jäljiltä olo oli vielä hieman heikonpuoleinen. Asiaa ei auttanut se, että olin nukkunut erittäin huonosti ja syöminenkin oli ollut vähän mitä sattuu. Mitään uudenlaista baariasuyhdistelmää en jaksanut alkaa miettiä, joten vetäsin päälleni yhdet turvallisista lempikuteistani ja suuntasin kohti aloittelupaikkaa. 

Amandan luona ilta lähti käyntiin jänskän makuisella boolilla ja kahdella valmiskakulla. Porukka oli minulle tuttua, joten jutustelu oli luontevaa ja pienen porukan ansiosta meno enimmäkseen rauhallinen. Rosa tykkää pelata (vähän liiankin) kovasti erilaisia juomapelejä ja vastaavia, joten pääsimme pääsimme kokeilemaan sellaistakin. Noloja paljastuksia riitti ja boolikin alkoi huveta mukavaa tahtia. Peli kyllä kirvoitti ihan mielenkiintoista keskustelua ilman nolauksiakin. Jostakin kumman syystä en nyt kuitenkaan oikein saa päähäni, mitä kaikkea tulimme jutelleeksi.

Alottelujen jälkeen suuntasimmekin sitten vakiobaariimme Stoppariin. Meno oli taas ihan mukava, vaikka parhaaseen fiilikseen pääsinkin vasta viimeisen tunnin aikana. Illan kohokohta oli varmaankin tanssilattia ja Nightwishin She Is My Sin. Stopparissa tuntuu porukka tanssivan aika harvoin, mutta nyt oli vähän enemmän meininkiä. Ei paha ollenkaan! Ainut vain, ettemme saaneet Rosan kanssa tanssia hitaita rauhassa, kun jotkut herrasmiehet tulivat repimään meidät eroon toisistamme. Ihan söpöä toki, että joillakin on noin kova hinku päästä tanssimaan kanssamme. Näiden kännisten sankarien mieleen ei varmaan tullut, ettei naisen väkivaltainen kaappaaminen hikiseen kainaloon ole välttämättä seksikkäin mahdollinen tapa esitellä itseään. 

Pääsimme luikahtamaan näiden tyyppien kynsistä ja lähdimme jatkoille. Kotiin rantauduin vasta kuuden aikoihin aamulla. Univelat voivatkin nyt paksusti, etenkin kun Anni ilmoitti aamulla yhdeksältä, että voisi tulla käväisemään kylässä. 

 Huomatkaa synttärisankarin ja -vieraiden takana komeileva taulu! Amanda on maalannut sen aivan itse ja se olikin yksi niistä keskustelunaiheista, joihin monesti illan aikana palattiin. (Tai tarkemmin sanottuna maalauksen naisen nänneihin.)

En kuitenkaan ole ollut aivan niin väsynyt, etten olisi jaksanut tehdä mitään. Päivällä sain yhtäkkiä idean kokeilla vähän kesävaatteita. Napapaidat ovat olleet suuri rakkauteni viime kesästä asti ja en malttaisi odottaa pääseväni niitä käyttämään. Jostakin syystä minusta tuntuu, että ensi kesänä ei päälläni juuri muunlaisia paitoja nähdäkään. 


2 kommenttia:

 1. No mutta, Jere, Manu ja Villehän ne siellä xD Ja Jeren derp on infinite niinkuin aina :'D

  Mun on pitänyt jo vähän aikaa kysyä sulta tätä, voisitko mahdollisesti tehdä meikkitutoriaalin? Itse olen ihan sösseli kaiken sutien ja luomivärien suhteen, mutta sinä meikkaat tosi kivasti, ja olis kiva oppia tekemään vähän tuon tapainen meikki kunnolla :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nepä ne. :D

   Apua, tulipas tämä yllättäen. :D Voin lyllä yrittää, ihan hyvä postausidea! Pitää vaan toivoa, että lopputulos olisi edes jollain tapaa kelvollinen. :D

   Poista