lauantai 1. maaliskuuta 2014

Jälleen asupostausta ja vähän muutakin

Koska olette toivoneet sivupalkin kyselyssä asupostauksia, niin tässä olisi jälleen yksi. Asu on jossain määrin samantyyppinen kuin edellinen, mutta siinä missä aikaisempi oli klassinen, on tämä enemmän hipihtävä. Käväistiin Jessen kanssa kuvaamassa läheisellä tuomiokirkolla, ettei tausta kuvissa olisi aina samanlainen. Yritin napsia kuvia itse kirkostakin, mutta ne eivät onnistuneet erityisen hyvin. Niinpä siis päätin överimuokata ne. Rajaukset ovat edelleenkin miten sattuu, mutta ehkä saatte jonkinlaisen kuvan Mikkelin supergoottilaisesta tötsäkkeestä.

 Huomatkaa kaunis "Visit Mikkeli" - kyltti oikealla. Suunnatkaa siis ihmeessä Mikkeliin, täällä on aina näin ihanan melankolisen synkkää!


Sitten muihin asioihin! Minä nimittäin uskaltauduin ostamaan kuivattuja hedelmiä. Olen yleensä ollut niitä ihmisiä, jotka karttavat pähkinä- ja hedelmäsekoituksia kuin ruttoa, mutta muutin täysin mieleni niiden suhteen. Tämä kaikki alkoi siitä, kun ystäväni Hannabella tarjosi minulle cashew-pähkinöitä Helsingissä ja ne eivät olleetkaan niin tylsän makuisia kuin muistin. Mikkelissä suuntasinkin Punnitse & Säästä - kauppaan ja ostin ensin noita nimenomaisia pähkinöitä eri tavoin maustettuina ja rakastuin niihin. Eräänä päivänä sitten kiireessä ostin S-Marketin hyllyltä pähkinäsekoituksen, jossa oli myös hedelmiä. En edelleenkään pitänyt niistä kaikista, mutta tykästyin joihinkin. Päätin siis muutamia päiviä sitten suunnata takaisin Punnitse & Säästä - shoppiin ja valitsin pussiin herkullisimman näköisiä hedelmiä. Löysin suosikkini nopeasti ja selvisin lisäksi todella halvalla.

Jos siis kuivatut hedelmät ovat inhokkejasi ja olet tehnyt tämän päätelmän maisteltuasi kaupan valmispussien sisältöjä, niin suosittelen yrittämään vielä uudestaan jossain sellaisessa putiikissa, jossa voit itse valita hedelmänsä. Minä ainakin tykkään!


Tarjoilen teille todennäköisesti asupostausta vielä huomennakin, sillä olen kaverini Outin kanssa sopinut, että ottaisimme kuvia. Huomisen postauksen jälkeen jäänkin viikon tauolle, sillä pidän koneettoman viikon. Sitten saattekin toivon mukaan oikein muhkean postauksen!

Loppuun voisin hehkuttaa aivan loistavaa, äskettäin löytämääni bändiä! Kyseinen kokoonpano on darkwave-yhtyä Weltenbrand, joka tekee omalla tavallaan hyvin mahtipontista musiikkia. Magia ja mystiikka ovat keskeisesti läsnä biiseissä, että jos sellainen setti yhtään uppoaa niin suosittelen kuuntelemaan, muun muassa englanninkielisen "The End Of The Wizard" - albumin lyriikat tarjoavat mielenkiintoisia pieniä tarinoita kauhulisällä. Aivan uskomaton bändi!

4 kommenttia:

 1. Kiva asu, olet tosi nättinä taas :)
  Ja ompas teilla tyylikäs kirkko siellä kulmilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ^^

   Ja joo, onhan tuo. :D Keskustassa ei sitten muuta hirveän tyylikästä olekaan. :D

   Poista
 2. Ohoh, onpas Mikkelissä melankolista :D Nams, uskaltauduin itsekin syömään tuossa taannoin kuivattuja hedelmiä, taisi olla kuivattuja aprikooseja, mutta olen hieman varovaisempi niiden suhteen kun viimeksi tuli maha niin kipeäksi niistä. :/
  Mulla on muuten haaste sulle mun blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aina. :D

   Minä taas olin varsin yllättynyt, kun maha ei sanonut juuta tai jaata asiaan. :D Kuivatut mangot ja kiivit tosin kirvelivät ministi suuta, taidan olla kyseisille hedelmille hieman allerginen tai jotain. Kiitos haasteesta, pistän heti alulle. ^^

   Poista