maanantai 17. maaliskuuta 2014

Haastepäivät 6 & 7 Päivä 6 Olipa ikävää herätä aamulla ja nähdä ensimmäisenä tämä näky. Lunta, yh. Minulle riitti jo talvi. Tulisi jo lämpimät kelit, niin pääsisi toteuttamaan kaikki kesäsuunnitelmat ja pukeutumaan vapaammin.
Naama oli suurimman osan päivästä naturelli, illalla tosin meikkasin vähän leffaan mennessäni. Hiukset olivat miten sattuu. Hassua, miten alemmat hiukset näyttävät tuossa valossa aivan mustilla ja vanhat vaaleat raidat ovat tummanpunaiset. Harvassa valaistuksessa ero on ihan noin räikeä,
Ruoka oli suoraan kaupan hyllyltä, mutta yllätyksekseni tämä intialaistyylinen valmisateria ei maistunut ollenkaan pahalle.
Päivällä kirjoitin psykologiasta muistiinpanoja. 
Näytän tässä kuvassa aivan sammakolta, mutta minä en olekaan otoksen pääasia. Illalla kävimme katsomassa Jessen kanssa kauan odotetun, uuden "300 - Rise of an Empire"-  elokuvan! Tämä on siis samalla "tärkeintä" -kuva. Oli kyllä viimeisten joululahjaksi saamieni sarjalippujen tuhlaamisen arvoinen. Joitakin puutteitakin leffassa oli, mutta loistava näyttelijätyö (etenkin Eva Greenin kohdalla!), huikeat tunnelmat, kiinnostava perusidea ja uskomaton visuaalinen anti peittivät miinukset alleen! Suosittelen ehdottomasti marssimaan leffateatteriin mahdollisimman nopeasti ja katsastamaan tuon. Veri siinä kyllä lentää, joten heikkohermoisten kannattaa jättää väliin.

Päivän kuvaksi paljon vitamiineja. Rakastan poretabletteja, ne muistuttavat minua lapsuudestani! 

Päivä 7

Aamu alkoi teekupposella 

Naamani oli tänään hyvin kevyesti meikattu ja hiuksianikaan en laittanut mitenkään harjausta lukuunottamatta. Kärsin tänään sekä huonosta hius- että naamapäivästä. No, eipä sillä ole väliä, sillä istuin vain kotona.

Ruoaksi halusin syödä jotain nopeaa ja helppotöistä. Siihen soveltuivat hyvin nuudelit ja jauhelihakastike, kun en vehnääkään saa nyt välttää. Kastike tosin jäi aika olemattomaksi.
Tärkeintä oli hemmotella itseään illalla luku-urakan ohessa. Tuntuu, että opiskellessani olen syönyt kuin hevonen, mutta eipä tuo kai suuremmin haittaa. 
Päivä ja ilta menivätkin sitten kokonaan muistiinpanoja kirjoittaessa. 

Päivän kuvaksi Jessen päivän urakka, South Park - peli, jota seurasin sivusilmässä lukiessani. Vaikutti ihan hauskalta. Toki mukaan oli vedetty juutalaiset, anime, pedofilia, avauusolentojen sieppaukset ja ties mikä muu. Älyttömän hauskaa parodiaa kyllä. 

Lupailin teille häpeäpostausta, mutta se on ikävä kyllä jätettävä myöhemmäksi, sillä alan olla aivan liian väsynyt tarkistaakseni tuota luonnosta enää. Saatte sen kuitenkin luettavaksi lähipäivinä. 

2 kommenttia:

  1. Itsekin olisin menossa katsomaan pian tuoa 300- leffaa ^^ on varmasti siis katsomisen arvoinen!
    Sulle sopii nuo hiukset! <3

    VastaaPoista