torstai 30. tammikuuta 2014

Päivän asusta ja Helsingin reissun etukäteisfiilistelyä!

Vähän ärsyttää, kun tuntuu, että tyrkytän teille jokaisessa asupostauksessa tuota samaa kaulapantaa ja vöitä. Satun nyt vaan olemaan aika kiintynyt niihin, koittakaa kestää! Kyllä minä kohta rakastun taas johonkin uuteen! Halusin nyt kuitenkin esitellä tämän paidan, jota ei blogissa ole vielä nähty. Aika basic, mutta tykästyin printtiin. Se toi mieleeni Depeche Moden Enjoy The Silence - kappaleen, josta olen aika tykännyt! 

Tänään tuli ostettua vähän uusia turhamaisuuksia, tosin lähinnä kuvauskäyttöön. Olen nimittäin menossa ensi viikoksi Helsinkiin, jossa tapahtuvat nämä nimenomaiset kuvauksetkin. Teema tulisi olemaan hieman druidimainen, vaikken aivan 100 % autenttisuutta voi teille valitettavasti luvata. Lisäksi saan ottaa mukaan yhden vapaavalintaisen asun, jonka suhteen on pientä valinnanvaikeutta. Eiköhän se tässä viikonlopun aikana selkiydy!

Lisäksi tarkoitukseni on törmäillä moniin ihaniin ihmisiin. Tulen majailemaan pari päivää ystäväni Heinin luona, muutaman sukulaisilla ja lisäksi näkemään muutamia muita pääkaupunkiseudulla tai sen lähettyvillä asuvia tuttujani. Vähän olisi tarkoitus käydä myös juhlimassa ja joitakin kauppojakin katsastamassa. Tekemisestä ei varmastikaan tule olemaan puutetta. 

Mutta siis, jos pääkaupunkiseutulaiset lukijani sattuvat minut bongaamaan niin hihasta saa tulla kiskaisemaan! Mahdollisesti postaan vielä ennen Helsingin reissuani, mutta ajattelin joka tapauksessa jo asiasta ilmoittaa. Muuten saatan unohtaa koko jutun, erittäin hajamielinen kun olen.  

6 kommenttia:

 1. Voi että nuo kengät näyttää kivoilta! Ja koko asukokonaisuus tietty :)

  VastaaPoista
 2. Vau, kaunis asu! :) Kivasti näkyy kuvissa, että on pakkasta ja se tuo kyllä oman lisänsä myös kuviin. ^^ Ehdin pitkästä aikaa lukemaan kaikki uusimmat jutut läpi, kiitos tosi paljon aiemman postauksen haasteesta! Mielenkiintoiset kysymykset oot keksinyt, pitää niihin ainakin vastailla seuraavassa haastepostauksessa. Faktoja on nimittäin tosi hankala keksiä, kun on niin monia haasteita tullut tehtyä, mutta laitan mietintämyssyyn. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja joo, ymmärrän varsin hyvin. :D Laita ihmeessä mietintämyssyyn! ^^

   Poista