perjantai 24. tammikuuta 2014

Lisää kuvia kuvauksista!
10 kommenttia:

 1. Hei Belsissa, kuvat ovat, kuten aina, osoittautui kauniisti. Sinulla on suuri karisma ja ovat hyvin valokuvauksellinen. Toivotan teille kaikkea hyvää. Toivon, että voitte tulkita tekstiä, käänsin kanssa online-ohjelma! Valitettavasti en voi puhua suomea.
  Terveisin
  Ben

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, thank you very much! :) I understood very well! :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! Varsinkin nuo steampunk-kuvat on kivoja ^^

  VastaaPoista
 3. Kuvat 1&5 olivat todella mahtavia, kun taas viimeiset 3... :/ en tiedä teitkö huulimeikkisi itse vai tekikö sen joku muu, mutta juuri noissa viimeisissä kolmessa kuvassa se saa koko naamasi näyttämään turvonneelle. varsinkin toiseksiviimeinen kuva on mielestäni aivan kamala, vaikka oletkin todella, todella kaunis nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset palautteesta! Omasta mielestäni kasvoni eivät näytä mitenkään merkittävän turvonneilta, ehkä pikkuisen korkeintaan. Kiva kuitenkin, että tykkäsit joistakin kuvista! :)

   Poista
  2. Enpä välittäisi juurikaan anonyymien kommenteista, varsinkaan noin tylystä ja asiattomasta mitä tämä yksi tuntuu esittävän sinulle aina. Anonyyminä on tietty hyvä huudella kun ei tarvitse esitää itse mitään parempaa - tod.näk. ei olisikaan sihen mitään edellytyksiä tällä anolla.

   Olet Milla viehättävä nuori nainen, älä anna tällaisien anonyymi huutelijoiden sinuun vaikuttaa mitenkään.

   T: Mika

   Poista
  3. Kiitos Mika kannustuksesta! En minä tuosta kommentista loukkaantunut. Mielipiteensä kullakin, kaikkia ei voi aina miellyttää!

   Poista