maanantai 13. tammikuuta 2014

Kuvauksia

Lauantaiaamuna lähdin huimilla kolmen tunnin unilla kohti Hämeenlinnan kuvauksia. Bussissa olo oli vielä varsin koomainen, mutta studiolle päästessä viimeisetkin väsymyksen riippeet haihtuivat. Nämä olivat ensimmäiset studiokuvaukseni (jos ei oteta mukaan ylioppilaskuvauksia) ja siksi erityisen jännät. Ulkona kuvaamisessa on puolensa, mutta kieltämättä oli jännää päästä kankaan eteen monien valojen keskelle. Tunnelmaa kohotti vielä entisestään taustalla soiva Rammstein!

Kuvaukset olivat mukavat ja tulokset oikein onnituneita. Asuja oli kolme, samoin kuin taustojakin. Mika muokkasi minulle jo kolme kuvaa, yhden jokaisesta asusta! Yritin pitää mielessä blogiini saamat vinkit ilmekirjon laajentamisesta, mutta mahdollinen edistys hahmottuu varmaankin vasta loppujen kuvien myötä. Niitä saatte nähdä, kunhan Mika kerkeää ne käsittelemään. Sen verran täytyy vielä sanoa, että Mikan työ on kehittynyt huimasti ensimmäisistä kuvauksistamme. Kiitoksia hänelle näistä hienoista otoksista!

14 kommenttia:

 1. Oletpas sinä ollut tyylikkäänä jälleen :)

  VastaaPoista
 2. kahdessa viimeisessä taas sama ilme :/ yritä luoda ilmeitä silmillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän. :/ Lopuissa näkyy sitten vähän enemmän niitä ilmeitä, kun laitan ne. Nämä olivat vain vähän esimakua alkuun. :)

   Poista
 3. Blogistani löytyy haasta sinulle. :)
  http://seurallinenerakko.blogspot.fi/2014/01/pyhista-selviytymista-seka-haaste.html#comment-form

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Olen huono tekemään haasteita, mutta yritän nyt kuitenkin saada tuon lähipäivinä tehdyksi.

   Poista
 4. Oi, ihana tuo keskimmäinen kuva! ^^

  VastaaPoista
 5. oi oi, eka kuva on kyllä tosi hieno!

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia! Mitä sä muuten kirjoitit ja mitä sait niistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Siis yo-kirjotuksista? Äikkä, terveystieto, hissa ja filosofia M, enkku C ja ruotsi B. :D Vähän jäi harmittamaan, kun M:n aineet on todistuksessa lähinnä ysiä. Mutta onneksi noita voi korotella ja kirjoitella lisää. Eipä tuolla muuten väliä, mutta olisi vaan kiva päästä sinne unelmaopiskelupaikkaan. (Kirjallisuus yliopistossa.)

   Poista
 7. Kiitos Milla kuvauksista, mukavasta tekstistäsi ja kuvaajan mieltä lämmittävistä kommenteista :)

  Kehitys kehittyy - voisi sanoa kuvaajankin kohdalla - ja tekemällä oppii :D

  T: Mika

  VastaaPoista