maanantai 21. lokakuuta 2013

Lahden kuvaukset

Kuvailtiin Mika Leinosen kanssa Lahdessa syyskuussa. Tässä olisi kuvasatoa. Mika lupasi käsitellä myöhemmin vielä kymmenen kuvaa, jotka julkaisen sitten kun ne saan.


Palautetta saa heittää!

16 kommenttia:

 1. Noi silinteri kuvat on tosi hienoja! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo kuvien toinen asu! Silinterit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin aika äimänä kun tajusin että hei, mullahan on vaatekaapissa ainekset tällaseen asuun. En ollut ennen tajunnut yhdistää noita. Silinteri tosin on poikaystävän. :D

   Poista
  2. Ja toi silinteri sopii mielestäni seuraaviinkin kuvauksiin hyvin, jos vain saan muutamat revisiitat hommattua, jotka on mielessä :)

   T: Mika

   Poista
  3. Pistetään korvan taakse! :)

   Poista
 3. Onpa ihania kuvia! Erityisesti silinterin kanssa otetut ja kolmas... ^^

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja! Tuo viides kuva hätkähdytti erilaisuudellaan, tosi komeat rekvisiitat ja maisemat^^ Olet muuntautumiskykyinen.

  VastaaPoista
 5. Voi että oot upea :3

  VastaaPoista
 6. Tarvitset edelleen hieman monipuolisuutta kuviisi. Suuta sinun täytyy opetella myös avaamaan, jotta mahdollisimman paljon tunnetta erittyisi kuvasta. Tämän lisäksi silmillä hymyily tai muu elehdöinti on hyvin tärkeää. Tällä hetkellä kuvasi ovat kyllä kauniita, mutta asennoissa ja ilmeissä on paljon petrattavaa: kaikki kuvat ovat lähes samanlaisia. En tarkoita tätä millään pahalla, vaan olen vain harvinaisen tarkka näissä asioissa työni puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mahdollista, kun en kuitenkaan ole kovinkaan kauan ole tätä harrastellut. Suu auki voisi opetella olemaan, mutta hymyile en kuin suu kiinni. Pidän suu auki hymyilyä omilla kasvoillani rumana, enkä hirveän kauniina yleensäkään. Tällä hetkellä ei siis riitä itsevarmuus siihen. Hymyily yleensäkin on minulle aika vaikeaa, ellei sitten oikeasti hymyilytä jokin.

   Ilmeikkyyttä voisi omastanikin mielestä lisätä, pitää oppia eläytymään erilaisiin tunnelmiin paremmin. Sitä vaan aina kameran edessä miettii, vetääkö yli tai näyttääkö teennäiseltä, jos ottaa enemmän ilmettä mukaan. Kai se kokemuksen kautta lisääntyy. Asentoihin tarvitsisin omasta mielestäni etenkin lisää luontevuutta.

   Poista