sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kuulumisia

Tämän postauksen kirjoittamisen aloitan minulle aivan turhan kallis ja epäterveellinen Ben&Jerry's-purkki sylissä ja suu tiukkana viivana. Taustalla soiva Pink Floyd lähinnä ärsyttää ja sormeni hakkaavat näppäimistöä niin kovaa, että koko paska varmaan hajoaa kohta.

Päiväni ei ole ollut erityisen hyvä. Oikeastaan koko viikkoni on ollut suht karsea, vaikka valonpilkahduksia silloin tällöin tuleekin. Minulle tuli aika hirveä uutispommi muutama päivä sitten, mutta ei siitä sen enempää. Ei sitä tiedä, vaikka kirjoittaisin siitä joku päivä, mutta en tänään. 

Nyt olisi varmaan sellainen hetki, jolloin läheiseni kehottaisivat minua kirjoittamaan. Nyt ei kuitenkaan innosta suuremmin. Päässä pyörivistä ajatuksista saisi ehkä jonkun hyvän tekstin, mutta fiilis on sellainen että siitä tulisi keskinkertaista angstiulinaa. 

On muutenkin kriisi kirjoittamisen kanssa. Paha writer's block vaivaa ja lisäksi minulla on jonkinlainen identiteettikriisi sen suhteen, millainen kirjoittaja olen. Mutta enpä valita teille enempää. Sen sijaan kerron jotain positiivista. Materia piristää joskus hetkellisesti ja ostinkin piikkikaulapannan. Olen himoinnut tuollaista varmaan kaksitoistavuotiaasta, mutta porukoilleni tuollainen olisi ollut kauhistus, joten kotona asuessani en sitä ostanut. Vasta vähän aikaa sitten muistin koko kaulapantojen olemassaolon ja päätin sellaisen hankkia. 

Sitten vähän kuvia. Osassa kuvista myös piilarit, joiden kuului olla vihreät. Minun silmieni ruskeutta ne eivät kuitenkaan onnistuneet peittämään, joten aika turhaksi ostokseksi jäi. Onneksi en maksanut niistä paljoa.Näytän nuutuneelta, mutta ehkä kestätte sen. Nämä kaksi kuvaa eivät ole loistavia senkään takia, että valaistus alkoi olla jo vähän kehno.
Kävin myös vanhan koulukaverini Annin luona. Oli kiva huomata, että edes hänellä menee hyvin eikä ole suuremmin huolia. Annilla on poikaystävänsä kanssa kiva kämppä kivalla alueella ja todella suloinen koira. Minni vaan oli vähän pipi. 

 Minäkin haluaisin asuntomme seinille jonkinlaista tekstiä. En tosin osaa sanoa mitä. Fontti voisi olla jonkinlaista kaunoa. Tahtoisin muuttaa sisustusta muutenkin enemmän meidän näköiseksemme, mutta rahaa ei juuri ole.

 Annin ja Markuksen kämpässä oli paljon ystäväni näköisiä, pieniä ja kivoja yksityiskohtia.

4 kommenttia:

  1. Ompas kauniit kuvat susta<3 Ja ihanat hiukset:)

    VastaaPoista
  2. Voi kun Minni on suloinen tuossa kuvassa kaikkine kaulureineen ja potkupukuineen :) -Anni

    VastaaPoista