sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Naiset jotka vihaavat naisia

Tuntuu, että törmään yhä useammin netissä ja muuallakin siihen, että joku naisihminen julistaa inhoavansa oman sukupuolensa edustajia. Tunteensa nämä henkilöt yleensä perustelevat naisten tyhmyydellä ja kieroudella. Miehet ovat heidän mielestään laadukkaampaa seuraa koska ovat fiksumpia, rehdimpiä ja suorempia. Jos totta puhutaan niin tämä ilmiö kuvottaa minua hieman. Minusta on ok, jos joku tykkää pyöriä lähinnä jätkäporukoissa. En sano myöskään, etteikö naisissa olisi hyvinkin kieroja ja tyhmiä yksilöitä. Mutta tällainen yleistäminen... Ihmiset, mitä ihmettä?

Ymmärrän kyllä tavallaan tuollaisia henkilöitä. Minäkin tunnen toisinaan itseni hyvin epävarmaksi uusien naisihmisten seurassa. Minulle on monesti käynyt niin, että joku tyttö on minulle todella mukava saattaen vaikka vähän kehaistakin. Myöhemmin sitten kuulenkin, että selän takana on ollut ihan eri meininki. Minulle päin naamaa perusmukavat ihmiset ovatkin puhuneet että näytän huoralta, olen ylimielinen tai outo. Herkkänä ihmisenä olen ottanut noista puheista jonkin verran itseeni ja tullut epävarmemmaksi tuntemattomien naisten seurassa. Tietyllä tapaa siis ymmärrän tuon inhon. Tuntuu varmasti turvallisemmalta rajoittaa kaveripiirinsä miehiin, jotka eivät stereotypioiden mukaan vastaavaa tee. 

Valitettavasti ne kaksilahkeisetkin kyllä jauhavat paskaa. Ehkä vähän eri sävyyn kuin naiset, mutta kyllä minä olen aika armotonta settiä kuullut heidänkin suistaan toisinaan. Tuollainen lätiseminen ja kieroilukaan eivät ole pelkästään naisten ongelmia, jonka vuoksi itsensä eristäminen omasta sukupuolestaan ei välttämättä tuota toivottua tulosta. 

Sama koskee tyhmyyttä. Sitä kyllä riittää kummassakin sukupuolessa. Mistään naistenvaivasta ei siis ole kyse, vaikka miten haluaisi vääntää sen niin. On varmaan aika mahdotonta mitata sitä, kummassa sukupuolessa olisi enemmän tyhmiä, kieroja tai julmia yksilöitä, mutta kumpikaan ei ole niistä puhdas. Ei siis ole fiksua saman tien lytätä ihmistä pelkästään sen perusteella, että hän nyt sattuu olemaan nainen. 

Harvoin nämä ihmiset kuitenkaan järkiperäisyyteen pyrkivätkään, vaan menevät lähinnä tunteidensa mukaan. Uskon taustalla olevan naisten välinen kilpailu. Miehiä naiset eivät tuomitse niin rajusti, koska kyseessä ei ole kilpailutilanne. Miestä vastaan ei tarvitse puolustaa omaa reviiriään. Erinomaisesti tuon puolustamistarpeen huomaa siitä, että erityisen rohkeat, fiksut ja hyvännäköiset naiset saavat eniten paskaa niskaansa omalta sukupuoleltaan. Eli juuri ihmiset, jotka ovat niitä suurimpia uhkia. 

Tavallaan voi olla jopa miellyttävää uppoutua ajatukseen, että on itse yksi harvoista älykkäistä, uniikeista lumihiutaleista tyhmien naikkosten massassa. Mukavaa pientä itsetuntoboostia. Miehiltäkin voi odottaa erityiskohtelua, koska on niin special. Eikä siinä sinänsä mitään, jos tuollainen toiminta ei koskettaisi muita. Saisivat lillua ihan rauhassa siellä kuplassaan, mutta siinä vaiheessa kun tuo alkaa vaikuttaa muihin, on se jo aika rasittavaa. Nämä tapaukset kun tuntuvat näkevän punaista, jos kukaan oman sukupuolen edustaja kehtaa astua heidän reviirilleen. Porukkaan saapuva toinen nainen ei ole näille ihmisille potentiaalinen keskustelukumppani, kaveri tai ystävä. Hän on saman tien joku typerä ja halpa bimbo, joka on kaikkea muuta kuin tervetullut. Senhän toki myös annetaan näkyä. 

Tuollaista käytöstä harrastaessaan naisvihaaja syyllistyy juuri siihen, mistä syyttää omaa sukupuoltaan. Julmuuteen ja tyhmyyteen. Omissa kuvitelmissaan hän voi olla vaikka mikä prinsessa, mutta todellisuudessa alentaa itsensä halveksimansa kaltaiseksi. Hyvin mahdollisesti hän menettää samalla myös potentiaalisen keskustelukumppaninen tai jopa kaverin. 


18 kommenttia:

 1. Amen to that, sister!

  Mä en ota kehuna sitä, että miehet sanovat mun olevan "kuin yksi miehistä". Että nainen ei voi normaalisti olla hyvä tyyppi? Anteeksi mitä? Mitä tekemistä sukupuolella on sen kanssa, onko ihminen kusipää vai ei?

  Näin omasta kokemuksesta myös miehet näkevät toisensa kilpailijoina ja arvostelevat toisiaan selän takana -hyvinkin julmasti. Varsinkin jos kyse on jonkun naisen huomiosta, auta armias miten ns. "hävinnyt" osapuoli jaksaa haukkua sitä toista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Eipä juuri lisättävää tuohon.

   Miehet tosiaan tekevät samaa. Etenkin mainitsemasi kaltaisissa tilanteissa. Itsekin olen päässyt joskus todistamaan sellaisia tilanteita, että tekisi mieli vain sanoa, että eikö jo voisi antaa olla.

   Poista
 2. Fiksuja sanoja! Olet tosi hyvä kirjoittamaan, asiat tulevat ytimekkäästi ja selkeästi. Tekstejäsi on ilo lukea! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) Pelkäsin vähän, että teksti olisi rönsyilevä ja epäselvä, joten sanasi lämmittivät mieltä. ^^

   Poista
 3. niin niin totta! Varsinkin tuo miten kauniita ja fiksuja naisia oikein vihataan! Tai no, nainenhan EI voi olla kaunis sekä fiksu, sillä itsestään huolehtivat naiset, jotka jopa laittautuvat ovat kaikki tyhjäpäisiä bimboja...-.-
  Mulla niin välistä ottaa päähän tämä ajattelutapa, kuin myös se että kauniit naiset automaattisesti yrittää iskeä kaikkia miehiä. Ne koetaan niin pahaksi uhkaksi että se uhka pitää eliminoida keinolla millä hyvänsä, eli puhataan paskaa selän takana, leimataan huoraksi tms..

  Eikä ne miehet kyllä yhtään sen parempia ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä näin. Kai se on sitten liikaa ihmisille ajatella, että voisi olla sekä fiksu että kaunis. Ihmiset, jotka eivät ole kauniita/koe itseään kauniiksi ajattelevat mielellään että "Tuo voi olla kaunis, mutta ei sillä ole kuitenkaan mitään päässä. Minä sentään olen fiksu." Tuolla luodaan itselle illuusio, että on edes jollain tavalla kilpailukykyinen. Itsetunto ei kestä ajatella sekä kaunista että fiksua "kilpailijaa". :/ Valitettavasti naiset osaavat olla helvetin julmia.

   Miehet eivät tosiaan ole sen parempia. He eivät ehkä saman tien leimaa hyvännäköisiä yksilöitä joukostaan, mutta auta armias kun poikkeat jollain tavalla yleisestä mieskuvasta. Silloin tulee helposti paskaa niskaan. Kaikki eivät tietenkään tuotakaan tee, mutta varsin monet. Yksi esimerkki on kanssa Anonyymin mainitsema kilpailutilanne jostain naisesta.

   Poista
 4. Minäkin olen kiinnittänyt viime aikoina huomiotani tähän kovin ikävään ilmiöön ja olen ilahtunut, että päätit kirjoittaa aiheesta - ja täyttä asiaa kirjoititkin. Nainen on nykypäivänä yhä useammin naiselle susi. On surullista, että naiset kokevat toisensa ensisijaisesti uhkina ja kilpakumppaneina sen sijaan, että tuntisivat toisiaan kohtaan ystävyyttä sekä tietynlaista yhteenkuuluvuutta ja sisaruutta.

  Kuten totesitkin, sorsimalla ja väheksymällä muita naisia naiset hyökkäävät oikeastaan vain itseään vastaan. Eikö tällainen nainen nimittäin syyllisty nimenomaan siihen mistä itse syyttää muita? Mielestäni monen uskonnon moraaliopissakin esiintyvä sääntö pätee tässä kohtaa varsin hyvin: "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille". On tärkeää yrittää ensin itse suhtautua muihin naisiin avoimin mielin ja yleisiä hyvän käytöksen normeja noudattaen (eli ei esimerkiksi selän takana pahan puhumista) ja vasta sitten edellyttää toisilta samaa suhtautumista ja käytöstä. Niinhän se useimmiten menee, että olemalla mukava muille alkavat muutkin hiljalleen olla mukavia itselle. Vaikka tokikaan näin ei valitettavasti poikkeuksetta ole, sillä aina riittää kateellisia ja ahneita ihmisiä, jotka eivät siedä toisille ihmisille suotua kauneutta, fiksuutta, hyväsydämisyyttä tai onnellisuutta ja pyrkivät sen vuoksi kohottamaan itsensä muiden yläpuolelle heitä polkemalla... Tosin uskon, että taipumus tällaiseen käytökseen johtuu usein heikosta itsetunnosta, sillä kukapa aidosti onnellinen ja itseään terveellä tavalla rakastava ihminen kokisi tarvetta olla ilkeä toisia kohtaan? Sanontakin kuuluu, että ensin täytyy voida rakastaa itseään voidakseen rakastaa muita.

  Yllyinpä minä nyt pohtimaan ummet ja lammet. Tekstisi oli tosiaan todella ajatuksia herättävä, inspiroiva ja ajankohtainen, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset ihmiset voisivat mennä vähän itseensä. Tarkastella miksi toisia naisia niin kovasti vihaa. Yleensä se syy löytyy nimenomaan sieltä omasta itsetunnosta. Se voi kuullostaa kliseiseltä ja jopa typerältä sellaisen mielestä, joka ei asiaa ole pohtinut tai sitä halua nähdä. Ihminen on inhimillinen ja esimerkiksi kateus ja katkeruus ovat luonnollisia tunteita. Pitäisi kuitenkin yrittää olla purkamatta niitä muihin ja mieluummin tehdä jotain, joka vähän nostaisi omaa itsetuntoa.

   Kiitokset itsellesi kommentista. :)

   Poista
 5. Hmm... Pakko tulla kertomaan, että itse viihdyn jätkäseurassa runsaasti raisumman läpän ja kenties leikkimielisen väkivaltaisuuden takia. Olen enemmänkin jätkien kaveri ja jos porukassa on muita naisia, niin ne on yleensä sivistyneemmällä tasolla olevia tyttöystäviä, joihin en oikein osaa suhtautua ja ei ne jätkätkään taida. Olen ehkä se kahdeksanvuotiaan tasolla oleva pikkusisko, jota nakellaan pitkin seiniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä ei ole mitään pahaa. Ihan ymmärrettävää. Kyllä minäkin viihdyn jätkäporukassa mm. mainitsemiesi asioiden takia, (Minulla tosin on myös tyttökavereita, jotka ovat vastaavanlaisia.) mutta en tässä postauksessani puhunutkaan ihmisistä jotka vain tykkäävät pyöriä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Meinasin niitä, jotka ovat varsinaisia naisvihaajia ja jotka eivät siedä seurueeseensa ollenkaan toisia naisia.

   Poista
 6. Kirjoitat niin hyvin, ja vieläpä asiaa! :)

  VastaaPoista
 7. Yksi eriävä mielipide joukossa rikastuttaa, eikö ;)

  Minä kyllä jaksan ymmärtää, miksi jotkin naiset eivät viihdy naisten seurassa. Jos haluaa keskustella naisista yhtenä ryhmänä ja miehistä yhtenä, niin ei ole olemassakaan sellaista järkevää argumenttia, joka ei sisältäisi yleistyksiä. Yleistyksiä on pakko hyväksyä ja niitä on pakko oppia sietämään - muuten keskustelu ei ole minkään tasoista.

  Pääsääntöisesti naiset sekä miehet kasvatetaan erilailla. Muuan tutkimuksen mukaan se alkaa jo syntymisen hetkellä - kun poikavauva syntyy itkien, äidit pitävät niitä keskimääräistä vähemmän hyvänä ja hyssyttelevät vähemmän kuin vastasyntyneitä tyttöjä. Pojat opetetaan elämänsä ensimmäisistä päivistä asti hyväksymään paikkansa siinä sukupuoliroolien määräämässä yhteiskunnassa, mistä tytöillä hyvin harvoin on mitään konkreettista hajua.

  Muuan vertaus oli hyvä mihin törmäsin, kun pengoin aiheesta netistä muutama kuukausi takaperin; miehet opetetaan uhrautuvaisemmiksi ja vähäarvoisemmiksi, jotta ollessaan mökissa naisen ja aseen kanssa vihollisten ollessa ulkopuolella, mies ottaisi sen aseen ja menisi ulkopuolelle ostamaan naiselle lisäaikaa paeta. Tytöt taas kasvatetaan itsekeskeisiksi naisiksi, jotka pahan paikan tullen pitävät oikeutenaan antaa se ase miehelle ja lähteä itse pakoon. Syy on hyvin simppeli; koska naiset lisääntyy ja lisääntyminen oli tärkeää. Nykyäänhän sillä ei pitäisi olla enää minkään valtakunnan merkitystä, sillä naisia riittää maailmassa kylliksi, jotta sukupuolella ei olisi enää väliä sen kanssa, kumpi sen aseen nostaisi. Silti naisia yhä kasvatetaan korostaen omia tunteita ja painaen arvoa tyttösten mielipiteille, mutta poikien pitää vain löytää oma tiensä itse.

  Sen takia voisin hyvinkin nähdä ihan loogisetkin perustelut sille, että nainen viihtyy miehen kanssa paremmin, jos on yhtään rationaalisesta ja ei-niin-tunteikkaasta seurasta pitävämpää sorttia. Sitä paitsi omien kokemusten mukaan, naisena, voisin kyllä lisätä, että niin pahalta kuin se tuntuukin myöntää, niin naiset monesti ihan oikeasti ovat huomattavasti tyhmempiä kuin miehet. Tai vähintäänkin pitävät jollain tasolla "herttaisena" ja hyväksyttävämpänä sitä, että eivät häpeä ilmaista tyhmyyttään ääneen. Miehet sitä harvemmin tekee. Riippuu pitkälti mistä lähtökohdista aletaan tyhmyyttä määrittelemään.

  Ja tämä on sitä rankkaa yleistystä parhaimmillaan. Ei päde kaikkiin, eikä sen pidäkään. Mutta se pätee helvetin moneen.

  ps; http://www.youtube.com/watch?v=5eqYEVYZgdo tuossa joku aiheeseen liittyvä video.

  Menee syväluotaavaksi, mutta pelkkä pintapuolinen keskustelu mistä tahansa nyt on täysin turhaa ja argumentit invalideja. :D

  VastaaPoista
 8. Ymmärrän pointtisi. Sanoisin kuitenkin, ettei ihmisiä kasvateta vain yhdellä tavalla. Media tuntuu kyllä usein kasvattavan naisia avuttomuuteen, tyhmyyteen ja pinnallisuuteen. Mutta esimerkiksi omien vanhempieni antamaa kasvatusta en näe ainakaan täysin kuvaamasi kaltaiseksi. Riippuu toki vähän kumman kodin kasvatusta tarkastellaan. Isäni yritti kasvattaa minusta itsenäistä, tiedonjanoista ja järkiperäistä ihmistä. Äitini puolestaan tuntui korostavan tietynlaista ylpeyttä, tai ainakin omanarvontuntoa ja tietyllä tapaa myös vahvuutta. Tuo avuttomaksi kasvattaminen nyt ehkä voisi olla asia, joka sieltä löytyi. Minun ei tarvinnut tehdä juuri mitään materian eteen, enkä äitini luona oppinut monien muiden osaamia kotitöitä (vaikkapa pyykinpesu ja vastaavat), koska ne tehtiin puolestani. Isän luona oli aika eri meininki sitten, jossa tuollaista nimenomaan kauhisteltiin ja opetettiin noita taitoja sitten. Kodit ovat yleensäkin loppujen lopuksi hyvin erilaisia.

  Nykyään korostetaan paljon yksilöllisyyttä ja sanoisin sen näkyvän myös kasvatuksessa kotona ja vaikkapa kouluissa. Ihmisiin suhtaudutaan yhä enemmän yksilöinä, ei ryhminä. Media on sitten toki eri asia. Sen on vähän pakkokin osoittaa asiansa ryhmille.

  Olet oikeassa siinä, että ihminen tarvitse yleistyksiä. Se on sitten eri asia, miten karkeita. Minä olen tavannut paljon esimerkiksi tyhmiä miehiäkin. Enkä tosiaankaan sanoisi näitä tapauksia pelkästään harvinaisiksi poikkeukseksi.

  Mainitsemaasi "On söpöä olla vähän tyhmä." - ajattelutapaan olen minäkin törmännyt. Minäkin olen elämäni aika tullut ajatelleeksi, että monet naiset ovat tyhmiä. Mutta nykyään ajattelen ennemminkin, ettei vaikkapa media kannusta naisia ajattelemaan syvällisemmin. Sen suhteen olet mielestäni oikeassa kasvatuksesta. Siellä rohkaistaan pinnallisuuteen ja tyhmyys on vain suloista. En usko, että nämä naiset olisivat kykenemättömiä ajattelemaan syvällisesti, mutta heitä ei vain ole tuettu siihen tarpeeksi. Jos tällainen nainen yllättäen saisi kipinän alkaa ajattelemaan asioita enemmän, uskon että hän siihen kykenisi.

  Ymmärrän kyllä, että jotkut naiset vierastavat omaa sukupuoltaan tuon seikan takia. Ei tunnu, että olisi mitään yhteistä. Mutta se ei tarkoita, että jokaiseen naiseen pitäisi suhtautua hirveän ennakkoluuloisesti, ylimielisesti ja vihaisesti. Ei juuri kyseinen nainen välttämättä ole kuplassa elävä yksilö ja vaikka olisikin, niin ei hänelle siltikään törkeä tarvitse olla. Mitä sillä muka saavuttaa?
  VastaaPoista
 9. Jees, puhuinkin yleistäväni rankasti. En tosin usko, että se, ettei ota asetta ja mene mökin eteen suojellakseen oman henkensä uhalla miestä, on avuttomuutta, vaan nimenomaan omanarvontuntoa ja itsensä jalustalle nostamista. "Minulla on oikeus päästä pakoon" vs "Minun pitää pelastaa tämä henkilö". you know. Uhrautuvaisuutta ei varmaan teidänkään kodissa opeteltu? Ja kyllä, yleistän hyvin paljon. Edes minua ei suoraan kasvatettu niin. Jos itkin penskana, minua ei paijailtu, että hyvin se menee, vaan sanottiin että annas olla nyt. Mutta avuttomaksi opetettiin nimenomaan sillä, että kotoa pois muuttaessani minulla ei ollut pienintäkään tietotaitoa miten käytetään pesukonetta.

  Siihen en osaa sanoa, miten ihmiset tarkastelevat toisiaan, yksilöinä vai ryhminä. Minä kuulun niihin, jotka tuomitsevat välittömästi toisen ihmisen kuuluvaksi johonkin ryhmään. Jos se ryhmä on väärä (esimerkkinä animea näkyvästi harrastavat), niin minä karsastan edes katsomasta ihmistä harrastuksen takaa johtuen omista mielipiteistä ja kokemuksista. Kaikki saavat saman mahdollisuuden silmissäni, mutta omilla valinnoillaan vaikuttavat siihen, miten suuren. En koe, että kenenkään pitää antaa jokaiselle mahdollisuus välittämättä tämän taustoista tai hyväksyä kaikki lähipiiriinsä ominaisuuksista välittämättä. Hyväksyn kaikki ihmisinä, mutta lähipiiriini en sitten kovin helposti.

  Tottakai on paljon tyhmiäkin miehiä. Yleisesti ottaen ne tyhmimmätkin miehet tuppaavat olemaan pitkälti rationaalisia ja vähemmän tunteisiin pohjautuvia kuin tyhmät naiset. Kyllä niitä tunteikkaita tyhmiä miehiäkin löytyy, hyvin vähän verrattaessa muihin. Naisten ja miesten käyttäytyminen on pintapuolisesti vähintäänkin erilaista, ja juuri se maskuliininen ajattelutapa joka syntyy kasvatuksen (ja testosteronin varmasti) tuloksena voi ihan hyvin vetää joitain naisia puoleensa kaverimielessäkin. Ja estrogeeni ja tyttöjen kasvatusmallit taas työntää samaa naista pois naisten luota.

  Ei se minustakaan ole suoraan ihmisen vika, onko tyhmä vai ei, sillä lähtökohdathan meillä kaikilla on erilaiset elämään. Sen syyt on minusta vain suhteellisen irrelevantti puhuttaessa siitä onko naiset tyhmiä. Minun kokemusten mukaan suuri osa naisista on tyhmiä, ja myös aika moni niistä, jotka kokevat itse olevansa jotain muuta mieltä. Se, miksi, on toki oman lukunsa arvoinen syy, mutta ei muuta mitenkään itse argumenttia. Tulee vähän puolustelun maku suuhun. Samalla tavalla varmaan moni tyhmä mieskin oikeuttaisi tyhmyytensä tai älykkäämpi mies puolustaisi sukupuoltaan.

  En tiedä sitten, mistä minun tekstistä repäisit (vai tuliko se muuten vain), että naisiin tulisi suhtautua ylimielisesti, vihaisesti ja törkeästi. Kaikilla meillä on sama ihmisarvo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin kyllä, että minulle opetettiin uhrautuvaisuutta. Enemmän tosin isän kuin äidin toimesta. Se on sitten eri asia miten se meni perille. Pieni ekstra ei olisi kyllä tehnyt pahaa. Koen itse, että vasta vuosi sitten aloin oppia mitä uhrautuvaisuus todella meinaa. Mutta nyt menee jaaritteluksi.

   Itse koen, että jos tuomitsen ihmisen vain ryhmän perusteella niin saatan menettää arvokkaan tuttavuuden. Mutta ymmärrän kyllä toisaalta sinunkin ajatustapasi. Jos on paljon huonoja kokemuksia jostain ryhmästä niin alkaa helposti suhtautua sen kaikkiin yksilöihin ennakkoluuloisesti. Enkä sano, että sinun täytyisi kaverustua esimerkiksi mainitsemiesi animea näkyvästi harrastavien ihmisten kanssa. Jos koet siitä olevan sinulle enemmän haittaa kuin hyötyä niin se on toki oma asiasi.

   Ymmärrän mainitsemasi kasvatusmalli- ja hormoniasiat, mutta en usko niiden olevan kaikki kaikessa. Uskon, että ihmiset ovat jonkin verran moniulotteisempia, kuin minkälaisen kuvan sain sinun kommenteistasi. Mutta en tietenkään ihmettele sitä, että esimerkiksi hyvin streotyyppinen nainen ja sitten vähän vähemmän stereotyyppinen sellainen eivät pidä toisiaan parhaana mahdollisena seurana. Vaikka toki sekin on mahdollista.

   Kyllä sillä on minun mielestäni vaikutusta, ovatko naiset lähtökohtaisesti, jo geeneiltään tyhmiä vai elävätkö oppimiensa ajatusmallien kautta kuplassa. Jälkimmäisessä tilanteessa on helpompi muuttaa asioita. Ajatustapojaan voi muuttaa, mutta geneeihin kirjatut asiat ovatkin toinen juttu. Näistä kuplassa elävistä osa voi oikeasti alkaa vaikkapa iän myötä miettimään asioita enemmän ja viisastua.

   Ylimielisen, törkeän ja vihaisen suhtautumisen otin esille sen takia, että sitä tekstini käsitteli. Korostin sitä, etten tekstilläni suinkaan tarkoittanut sanoa, että naisen olisi välttämättä hankittava itselleen seuraa omasta sukupuolestaan. Lähinnä vain sitä, että niihin toisiin naisiin voisi suhtautua edes peruskohteliaasti. Jotkut kun eivät sitä osaa.

   Poista
 10. Allekirjoitan itsessäni tämän piirteen täysin, enkä pidä sitä yhtään hyvänä piirteenä. Luottamus naisiin on vain mennyt ja sen kyllä kuulee puheissani, teksteissäni ja kaikessa.

  Ainoa hyvä juttu on, että minä tosiaan tiedostan sen ja tietoisesti sitä pyrin muuttamaan ja etsimään naisten joukosta niitä "helmiä", joihin oikeasti voi luottaa. Tämän kesän aikana olen kehittynyt enemmän kuin paljon, niellyt epäluulot ja avoimin mielin lähtenyt tutustumaan (miten nyt vain näin ujo siihen pystyy...) Pettymyksiä on tullut, mutta EHKÄ ne ovat sen arvoisia, pari kultakimpaletta kun on tosiaan löytynyt myös naisten keskuudesta. Vaikeaa se on, koska minä kuulun todellakin näihin "outoihin, mustan huumorin ja törkeän töksäyttelyn" joukkoon.

  Eli minun liian suorapuheiset huomautukset ja ajattelematon töksäyttely eivät uppoa naisiin huumorilla, vaan he ottavat yleensä tästä itseensä.

  Loppupeleissä en vain voi olla niin oma itseni naisten kanssa, kun ei vain synkkaa niin ei. Asiaa kuitenkin kirjoitit, kiva blogi, jään seurailemaan. :)

  http://bulletproof-noora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän sinua tavallaan. Kuten tekstissäni sanoin, niin olen toisinaan itsekin epävarma tuntemattomien naisien seurassa. Harvoin vain näytän sitä tai annan sen muutenkaan vaikuttaa käytökseeni.

   Hyvä että olet tiedostanut tuon piirten itsessäsi. Jokaisella ihmisellä on varmasti jotain pinttyneitä, ikäviä käsityksiä asioista, mutta on aina hyvä merkki jos ne itse tajuaa ja haluaa niitä muuttaa.

   Henkilökohtaisesti tunnen muutamia naisia, jotka kuuluvat tuohon "outoihin, mustan huumoria ja törkeää töksäyttelyä" harrastavien joukkoon. Heitäkin siis löytyy. :) Itsekin suosin vähän tuollaisia ihmisiä. Minulla on kavereita vähän joka lähtöön, mutta kuvailemiesi kaltaisten ihmisten kanssa viihtyy erityisen hyvin. Asiat sanotaan suoraan, outous on vain rikkaus ja musta huumori on usein sitä parasta. Minulle itselleni on sanottu, että voisin vähän rajoittaa juttujani tuon töksäyttelyn suhteen. Oikeasti pahoihin loukkauksiin en mene, mutta kyllä minä nyt sanon suoraan mitä ajattelen, etenkin jos sitä kysytään. Jotenkin minusta on hassua, että jotkut ihmiset kysyessäänkin odottavat kaunisteltua versiota vaikkapa siitä onko joku kuva hyvä.

   Tsekkaan blogisi. :)

   Poista