tiistai 18. kesäkuuta 2013

Päivän asua ja kesäsuunnitelmia

Heei kaikki. Mulla on tällä viikolla jännät paikat edessä, kun menen työhaastatteluun Mikkelin kaupunkilehdelle. Työkkärin kautta tuonne päädyin, toivotaan että ottavat töihin. Muuten mulle kuuluu lähinnä odottamista. Juhannus olisi viikonloppuna ja suunnitelmat ovat aivan auki. Lukuunottamatta nyt sitä, että ainakin piipahdan serkun Graduation & summer chillin' - pippaloissa torstaina. Aatosta ei mitään hajua. Jos sitä jotain mukavaa keksisi. 

Kohta onkin jo Tuska. En malta odottaa. Tämä tulee olemaan ensimmäinen Tuskani, vaikka halua olisi ollut mennä jo parina edellisenä vuotena. Ei vain oikein ole rahatilanne sallinut, eikä kaveriporukkaani aiemmin ole oikein kuulunut kyseisenlaista musiikkia kuuntelevia ihmisiä. Nyt tilanne on onneksi muuttunut ja suuntaankin festareille kolmeksi päiväksi. Itseäni innostaa nähdä erityisesti Nightwish, Stratovarius, Amaranthe ja Amorphis. Jessen kautta olen kiinnostunut näkemään myös King Diamondin ja Kreatorin. Mukana on minulle myös aivan tuntemattomia nimiä, jotka pitää ehdottomasti tsekata ennen festaria. Löytyykö lukijoistani Tuskaan tulijoita? Mitä bändejä menette katsomaan? Näkyillään siellä! Minua saa tulla moikkaamaan. 

Ennen Tuskaa pitäisi myös piipahtaa Turussa keskiaikamarkkinoilla. Samalla reissulla oikeastaan, kun nuo näyttävät alkavan juuri sopivasti 27. päivä. Oli viimeksi niin kivaa, että pakko päästä käymää tuolla nytkin. Tavoitteena olisi päästä käymään Hämeen vastaavilla elokuussa. En malta odottaa! ^^
4 kommenttia:

 1. Tämä myös suuntaa tuskaan katsomaan Nightwishiä :D Ehkä törmäillään sitte siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva! Toivottavasti törmäillään. ^^

   Poista
 2. Mistä toi upea koru on? Rakastan syksyä ja vaahteroita, niin tuollainen pitäisi löytyä minunkin korurasiasta! <3 :) Vaikka olenkin enemmän hopeisen kuin kultaisen ystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.miniinthebox.com/fi/ --> Täältä muistaakseni ostin. En tosin tiedä onko niitä enää. Itsekin olin metsästänyt vaahterakorua ja tuo oli juuri sellainen kuin toivoinkin. Samassa paketissa tuli myös lehtikorvikset. ^^

   Poista