maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kuvailuja Naisvuorella

Kävin ystävieni Rosan ja Jukan kanssa hieman kuvailemassa Naisvuorella, joka on varmaankin yksi Mikkelin hienoimmista nähtävyyksistä. Kalliohan sijaitsee aivan keskustassa, joten kotoa sinne ei ollut edes kovin pitkä matka. Itselläni ei järjestelmäkameraa ole, mutta Rosalta sellainen löytyy. Siispä lähdin aika innoissani tälle kuvailureissulle. Tykkään olla mallina, mutta digipokkarin itselaukaisimen ja salaman kanssa säheltäessä kaksiomme seinien sisällä eivät kuvat useinkaan ole hirveän kehuttavia. Tässä postauksessa siis hieman kuvia kaikista meistä kolmesta, osa vähän tarkemmin suunniteltuja, osa lähinnä tilanne- tai läppäpohjalta. 
Omiin kuviini olen ihan tyytyväinen. Ihan kelvollisia otoksia, joissa näytän kivalta. Asu välittyy varsin kivasti näistä ja kuvat ovat vähän eloisampia kuin tyypilliset valkoista seinää vasten otetut. Minut kuvasi ystäväni RosaPäätinpä laittaa kuvia myös ystävistäni, sillä mielestäni ne kummankin kohdalla onnistuivat loistavasti. Rosa näyttää omissa kuvissaan todella hyvältä uusine pidennyksineen! Tykkään kauheasti hänen kasvojensa luustosta, joka on yksi syy miksi tyttöä on kiva kuvata. Katsokaa myös noita silmiä!

Sitten pari kuvaa Jukasta. Nämä onnistuivat mielestäni aivan täydellisesti. Vaikken nyt varsinaisesti valokuvaamista harrastakaan niin Jukkaa oli mukava kuvata, kun jokainen poseeraus ei ollut samanlainen. En varmaankaan koskaan ole ottanut kenestäkään näin hyviä kuvia. Ihan huippuedustavia, ei voi muuta sanoa!

Rosa otti lisäksi minusta ja Jukasta yhteiskuvia, jotka ovat mielestäni aika hauskoja. Joskus on ihan kiva vain pelleillä kameralle ja unohtaa vakavamieliset poseeraukset.
Viimeisenä pari kuvaa ihan Naisvuoren ympäristöstä. Nämä kuvat räpsäisi Rosa.10 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Oot tosi kaunis ja kuvauksellinen ja rakastan tota sun takkia :--) mistä mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia. :) H&M:ltä se löytyi. :)

   Poista
 2. Oot nii nätti ku hymyilet ja saisit hymyillä kuvissasi muutenkin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitos! :) Itse en ole jotenkin koskaan välittänyt hymystäni. Joissain kuvissa joskus näyttää ihan kivalle, mutta olen aika epävarma sen suhteen. Ehkä sitten pitäisi olla rohkeampi. :)

   Poista
 3. Hyviä kuvia! :)
  Kavereiden kanssa on niin hauska kuvailla, useimmiten silloin tulee parhaimpia tilannekuvia.

  VastaaPoista
 4. Todella onnistuneita kuvia :) Olet kaunis!

  VastaaPoista
 5. Moi! Kiinnostaako olla mallina taidekuville? Mun töitä on www.julius.fi

  Vaikutat kiinnostavalta naiselta ;)

  Haluaisitko tutustua?

  Lähetä sähköpostia osoitteeseen: julius@julius.fi

  -Julius

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkasin työsi ja tulin siihen tulokseen, ettei ole mun juttu. Noin rohkeisiin kuviin ei minusta ole, mutta kiitän kysymästä. :)

   Poista