perjantai 22. maaliskuuta 2013

Piirrospostaus

Päätinpä pitkästä aikaa postailla, nyt kun taas on aikaa. Yo-kirjoitukset ovat vieneet paljon aikaani, kuten myös uusi työpaikkani Enialla. Tällä hetkellä vietän varsin flunssaista vapaapäivää. Mutta asiaan. Olen kuitenkin tässä saanut piirreltyä jonkin verran ja ajattelin jakaa töitäni teidän kanssanne. Mielipiteitä saa antaa ja kritiikki on tervetullutta. Etenkin korjausehdotusten kanssa!


Tämän piirtelin aika masentuneessa olotilassa, vaikkei varsinainen aihe omasta elämästäni kumpuakaan. Annoin raapustukseni nimeksi Kylkiluiden syleily. Oikeastaan käsitän tämän aiheeksi anoreksian. Sormet esiintyvät ikään kuin kylkiluna, jotka puolestaan edustavat tässä laihuuden ihannetta. Aiheena anoreksia on ehkä vähän kulunut, mutta mielestäni ideani oli ihan hyvä. Toteutuksestanikin olen ylpeä. Se ei ole täydellinen, mutta varsin hieno minun piirtämäkseni.


No sitten tällainen random-velhotyttö, jonka piirsin ihan vain huvikseni. Tässä kuvassa ei ole mitään varsinaista ideaa, kunhan tylsyyttäni piirtelin. Tarkoituksena oli ehkä lähinnä veden piirtämisen opetteleminen. Kuten voitte kuvasta huomata, se ei ole oikein hallussa. Lisäksi tuo toinen käsi on omasta mielestäni aika hullunkurisen näköinen, mutta en näin kipeänä vain yksinkertaisesti jaksanut alkaa tapella sen kanssa. Mutta järviasiaan ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan. Millä tavalla te lähdette piirtämään meriä, järviä, lampia yms? Niin ja vielä pahoittelut kuvan laadusta. Minulla ei ole skanneria, jonka vuoksi osa piirroksista jää aika huonolaatuisiksi.


No sitten tämä viimeinen, Lancelot & Guinevere. Kuningas Arthurin legendoihin perehtyneet tietävätkin, että Lancelot oli yksi pyöreän pöydän ritareista ja Guinevere puolestaan Camelotin kuningatar. Lancelot ja Guinevere rakastuvat ja pettävät Arthurin tätä kautta. Itse näen kuitenkin Lancelotin ja Guineveren tarinassa paljon kauneutta. Huolimatta kaikista esteistä, niin moraalisista kuin käytännöllisistäkin, he eivät lakkaa rakastamasta toisiaan. Halusinkin siksi kuvittaa parin ja mielestäni onnistuin siinä ihan hyvin. Tässä tulikin samalla harjoiteltua vähän erilaisten asentojen piirtelyä. Lancelotin leuka on ehkä hieman kummallinen, mutta osittain Guineveren käden paikka aiheuttaa sellaisen illuusion.

Seuraava piirrospostaus varmaan tulee nopeammin kuin tämä. Minulla nimittäin on useita töitä jossain arkistojen kätköissä, jotka voisi julkaista. Tosin nuo muutamat valmiiksi kirjoitetut mielipidetekstit, laulupostaus ja asupostaus menevät nyt sen edelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti