lauantai 8. joulukuuta 2012

Yli 100 lukijaa!

Olen aina ollut aika huono kirjoittamaan tällaisia kiitospuheita, mutta yritän nyt jollain tavalla saada ilmaistuksi fiilikseni. Minusta on todella ihanaa, että blogini on saanut noinkin suuren lukijakunnan. Enpä olisi uskonut tämän blogin perustettuani, että näin paljon tulen vielä tänne lukijoita saamaan. Kai minä sitten olen ihan kohtuullisen kiinnostavia juttuja onnistunut kirjoittamaan. Mukavaa, jos teille on teksteistäni iloa!

Nyt haluankin kysyä teiltä, että millä tavalla voisin blogiani vielä kehittää? Millaisia tekstejä haluaisitte tänne lisää? Onko teillä jonkin aihe mielessä, josta toivoisitte minun tekevän postauksen?

Tuolla sivupalkissa onkin jo kyselyä asiasta ja aionkin ottaa sen huomioon tulevissa postauksissani. Mutta jos teillä on lisättävää, tarkennettavaa tai muita toiveita blogipostauksiini tai muuten tähän blogiin liittyen niin pistäkääpä ihmeessä kommenttia! 

Mutta suuret kiitokset teille kaikille, niin tunnuksilla lukeville kuin anonyymeillekin lukijoille! Kommentoineille haluan lähettää oikein ekstrasuuret kiitokset ja vielä halaukset päälle! Jossain vaiheessa ajattelin pistää kiitokseksi teille kaikille jonkinlaista blogiarvontaa pystyyn, varmastikin jo lähiaikoina. 

***

Mutta sitten hieman pikkujoulutunnelmia! Sellaisia tuli nimittäin vietettyä tässä eilen ja hauskaa oli! Juhlien sisällöstä kertomisen voisin tällä kertaa skipata, mutta kuvia voisin hieman laitella. 

***
I can't believe that my blog has more than one hundred readers! I want to thank you all, this is really wonderful! I'm so glad if you have found something interesting here.

If you have some ideas how could I further improve this blog,  please, let me know! Feedback is always welcome!

Pictures above are from the Christmas Party, where I was yesterday. 

4 kommenttia: