maanantai 22. lokakuuta 2012

Nämä naiset!

Nyt on ihan pakko tehdä hehkutuspostaus kaikista upeista, inspiroivista naisista! Minulla on ollut jo vähän aikaa kauhea hinku latailla näiden naisten kuvia koneelle, etsiä quoteja ja hehkuttaa heitä milloin missäkin. Iskenyt kunnon fanituskausi päälle. Mutta pidemmittä löpinöittä isken tähän nyt tämän hetken naispuolisia esikuviani.

Megan Fox
Sanoisin, että maailman kaunein nainen. Sen lisäksi myös hyvin karismaattinen tapaus. Katsokaa nyt noita kulmia, silmiä ja poskipäitä. Todella upea tapaus. Joo, Megania on leikelty, mutta minua se ei suuremmin haittaa. Jossain kuvissa hän näyttää kyllä ehkä pikkuisen muoviselta, mutta on myös niitä ihan lähiaikoinakin otettuja joissa ei. Ärsytti tässä yksi päivä lukea IRC-Galleriasta joku blogimerkintä, jossa valitettiin hirveästi Foxin leikellystä ulkonöstä ja siitä kuinka hän ei ole luonnonkaunis. Itsehän en näe mitää huimaa eroa leikellyn ja leikkelemättömän välillä. Upea ennen ja jälkeen. 

Tällä naisella on myös asennetta. Olen katsonut jonkin verran hänen haastatteluitaan ja lukenut lainauksia, enkä voi sanoa muuta kuin että hän vaikuttaa aivan loistavalta persoonaltakin. Tietenkään tuollaisten perusteella ei voi ruveta mitään luonneanalyysiä tekemään, mutta ainakin julkisuudessa annettu kuva on mielenkiintoinen. "I have a mouth and I'm not afraid to use it."
"I think that I'm so psychotic and so mentally ill that if I could tap into that I could do something really interesting."
"I like funny guys and those, for some reason, tend to be nerdy guys."
"Sometimes I say things that I think are obviously sarcastic and people take them quite literally."
"To be outspoken, or different at all, is a problem for women."


Morticia Addams
 Addams Family on iskenyt ihan pienestä asti. Morticia on ollut suosikkini perheestä, etenkin Carolyn Jonesin näyttelemänä. Morticiasta tulee mieleen vähän Täydellisten naisten lähiönaiset, tosin vaan paljon viehättävämpänä ja synkempänä versiona. Persoona on aivan loistava ja etenkin Jonesin näyttelemä Morticia on kauniskin. 
"I'm just like any modern woman trying to have it all. Loving husband, a family. It's just, I wish I had more time to seek out the dark forces and join their hellish crusade."
" Wednesday, look at all of the other children, their freckles, their bright little eyes, their eager, friendly smiles. Help them."
"Oh, I see my roses need trimming again. No matter what I do, those smelly petals keep growing back."

Vanessa Lake
Vanessa on ehdottomasti yksi kauneimmista pin-up-malleista. Muuta hänestä en juuri tiedä, mutta ulkonäköpuoli on kyllä ensiluokkainen. Kasvonpiirteet ja kroppa suorastaan kadehdittavia. Porcelain Black
Luoja mikä asenne tällä muijalla on! Aivan mahtava tapaus kaikin puolin. Itsevarma ja räiskyvä persoona, joita mielestäni tarvittaisiin tälle planeetalle enemmän. Ei aina tarvitse olla niin saakelin vaatimaton tai seinäruusuna kököttävä hiirulainen. Jokainen toki tyylillään, mutta Porcelainin asenne on sellainen, josta minä pidän. 

2 kommenttia:

  1. Eipä Meganiltakaan ole höylätty kuin nenää ja sitäkin huomattavan vähän :) Megan on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sitä katselin itsekin, että eipä se hirveästi ole muuttunut. :) Megan on upea!

      Poista