sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Synttäreistä

Täytän tänään mahtavat yhdeksäntoista vuotta, mutta juhliahan piti koulun vuoksi etukäteen. Pidimmepä siis minulle pienimuotoiset synttäribileet naamiaisteemalla. Alunperinhän oli suunnitelmissa vuokrata joku tila ja pitää suuret pippalot, mutta suunnitelmat vähän muuttuivat. Asuvaihtoehtoja oli useita ja lopullinen muotoutuikin vasta vähän ennen lähtöä. Ensin olin ajatellut olla jokin kauhuhahmo, ehkäpä jonkinlainen demoni tai vastaava. Seuraavaksi vaihtoehdoksi tuli barbaabineitokainen. Idea kuitenkin kaatui sillä sopivia vaatekappaleita ei ollut tarjolla. Kaupungilla kierrellessäni silmiini sattui useita keinonahkaisia ja lateksisia vaatekappaleita joiden ajattelin sopivan jonkinlaiseen Matrix/Underworld-aiheiseen asuun. Kotona en kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen siihenkään, mutta kekkasin voivani olla moottoripyörätyttö. Kieltämättä asuni ei ollut mikään vuosisadan idea, mutta menetteli. Tuollaisiin pikkupippaloihin se soveltui vallan mainiosti, sillä liian tällättynä olisi ollut outoa mennä.

Rosa ja Elina saapuivat luokseni alkuillasta, jolloin siemailimme jo hieman juomiamme ja juttelimme kaikenlaisia hassuja tyttöjen juttuja. Tytöt myös taiteilivat lievässä hiprakassa käsiini "tatuoinnit"eli kaikkia mahdollisia hölmöjä tekstejä. Lopulta raahasimme ostamani kolme valmiskakkua ja sipsipussin Jesselle ja bileet saattoivat alkaa.

Mitäpä noista sanomaan? Hauskaa oli. Jotkut kaverini myös muistivat minua pienillä lahjoilla. Erityisesti rakastuin Annin ostamaan, isoon pehmoelefanttiin. Lisäksi sain tietenkin lisää alkoholia, hajuveden ja vartalovoiteen, Äijä-mukin ja korvikset. Noista bileistä jäi jotenkin todella lämmin olo, kun melkein kaikki kaverini pääsivät tulemaan paikalle, vaikka joillakin olisi ollut omiakin menoja. Illan kohokohta oli varmaankin Hitler-juomapeli, jota pelatessa tapahtui yhtä sun toista.

Sitten vielä hieman kuvia illalta:

Illan kuvat eivät ehkä olleet edustavimmasta päästä, mutta tulipahan edes jotain. 

Eilen päivällä juhlin sitten äidinpuolen sukulaisteni kanssa. Rahaa tuli nyt ihan mukavasti, joten taidanpa saada jotakin kivaa ostettua vaikkapa tulevalla Helsingin reissulla. Serkun kanssa tuli myös otettua pari kuvaa enemmän tai vähemmän tosissaan. 
Illalla olikin sitten taas vuorossa juhlintaa paikallisessa rockbaari Stopparissa. Meno oli kyllä aika laimea, eikä porukkaakaan ollut kamalasti. Mutta tulipahan maistettua uutta, hyvää "Lick my pinkie" - drinkkiä. 


Kaiken kaikkiaan mulla oli varsin mukavat synttärit! Nyt voisi sitten tosiaan ruveta miettimään sijoituskohteita rahoille. Ehkä ostan viimeinkin sen Emilie Autumnin kirjan, jota olen sen ilmestymisestä asti suunnitellut hankkivani.

(Asuihini sisältyi: huivi joku ikivanha, korsetti ja pinkki toppi Back Streetiltä, pinkit rintsikat ja musta alustoppi & hame H&M:ltä, liivi Gina Tricotista, toinen niittivyö Fridaksesta, toinen tuttavalta.)

6 kommenttia:

 1. Oot nii kaunis :33 Myähäsii onnitteluja!

  VastaaPoista
 2. Syntymäpäiväsankarittarelle tunnustus http://hannabellanbuduaari.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog-award.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Pitää katsoa laitanko eteenpäin, olen aika usein luistanut näistä haasteista. :D

   Poista
 3. Iltanne näyttää kuvien perustteela oikein onnistuneelta :)! Näytät todella kauniilta! Paljon onnea vielä minultakin vähän myöhässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistunut se olikin. :) Niin ja suuret kiitokset! :)

   Poista