tiistai 17. heinäkuuta 2012

Shoppailu-unelmia

Haluan aivan liikaa kaikkea.Oikeastaan jo välttämättömyydet ovat rahapussilleni liikaa. Onneksi sentään sain töitä! Aloitan nimittäin elokuussa eräällä siivousfirmalla. Olen varsin tyytyväinen. Toki tuo tulee olemaan rankkaa, kun pitää hoitaa samalla koulu ja harrastukset, mutta onneksi noita kursseja nyt ei ole enää montaa jäljellä. Sen jälkeen helpottaa vähän. Saanpahan nyt ainakin rahaa hieman päivien piristykseksi.

Nyt soinkin itselleni vapauden unelmoida hieman kaikesta mukavasti. Nyt minulla olisi rahaa ostaa Bordellon kengät, joista olen pitkään haaveillut. Toisaalta myös Iron Fistit houkuttelevat. Niin ja sitten vielä se pikkuseikka, etteivät nuo kumpikaan ole sieltä välttämättömimmästä päästä. Minulla on ennestään kahdet korkokengät joita käytän, sekä yhdet matalapohjaiset. Pärjäisin niillä varsin hyvin kesän loppuun. Mutta tämä houkutus!

Mutta joo, voisin listata tähän vähän kaikkea, mitä shoppailu-unelmiini sisältyy:


Tarvitsisin uuden korsetin. Käytän vaatekappaletta monena päivänä viikossa, jonka vuoksi neljän korsetin varastoni ei ole mikään suuri. Yksi uusi olisi vallan tervetullut. Nuo kaksi upeutta löytyvät Fabella.fi - sivustolta. Itse varmaankin haalin jossain vaiheessa itselleni kummatkin, mutta punainen vöytärökorsetti tuntuu nyt tarpeellisemmalta. Vyötärökorsetit ovat jonkin verran käytännöllisempiä ja helpommin yhdistettävissä erilaisiin asukokonaisuuksiin kuin rinnanyli-versiot. Lisäksi ne ovat hieman edullisempia, joka on minulle varsin ratkaiseva tekijä vielä jonkin aikaa köyhäillessäni.No sitten mekot. Ainainen rakkauteni. Ensimmäinen on Boutique Louloulta ja täydellinen vaikkapa baariin muutaman korun (ja vaikkapa niiden Bordello heelssien) kanssa. Toinen on Nelly.comilta ja yksi kauneimmista maxi-mekoista, joita olen nähnyt. Kaipaan vaatteisiini siroutta ja tuosta leningistä sitä löytyy.
Viimeiset kaksi mekkoa ovat pinupclothing.comilta. Hannabella linkkasi minulle kyseisen kaupan ja löysinpä itsekin muutamia varsin mieleisiä vaatteita. Harmi vain, että ovat suhteellisen hintavia. Tuollaisen samettimekon voisin tosin pyytää mummoani tekemään, kunhan hankkisin kankaan itse.


Minusta tuli kenkäintoilija vasta löydettyäni Bordellot ja Iron Fistit. Sitäkin ennen vaadin kengiltä kyllä paljon, mutten ostanut niitä kuin todellisen tarpeen tullessa. Näiden kahden merkin myötä kengät pääsivät osaksi päiväuniani. Brandokselta löytämäni Iron Fistin Ruff Riderit ovat yksinkertaisesti seksikkäät, kun taas Shotguneissa on niiteistä ja ketjuista huolimatta jotain klassisen kaunistakin. Boutique Loulousta tuli taas bongattua Bordello-kaunokaiset. Kummatkin ovat yksinkertaisesti täydelliset kengät.
Blackgroupin ja EMP:in ihania koruja. Koruvillitys minuun on iskenyt aivan äskettäin. Aikaisemmin en juuri niitä haalinut, mutta nykyään olen yhä useammin löytänyt itseni selailemasta korukauppoja. Kalliiksi tulee, jos tätä vauhtia rakastun erilaisiin tuotteisiin. Mutta tuo viktoriaanisvaikutteinen kaulakoru on ainakin pakko saada!

Mitenköhän kauan olen suunnitellut tämän kirjan ostoa? Viimeistään ensimmäisen palkkapäivän koittaessa tämä on kyllä ostettava. Emilie Autumnin levyjä voisin myös hankkia, niitä kun ei löydy yhtä ainoata kappaletta hyllystä. Mutta levyistä en rupea puhumaan tämän enempää, sillä niitä olisikin mukava lista sitten.

6 kommenttia:

 1. Tää Emilien kirja. Myydääks tätä siis suomen kirjakaupoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ainakaan nähnyt. Itse aion ostaa netistä.

   Poista
 2. Wau, ihailtavaa ahkeruutta korsettien käytössä jos monesti viikossa pidät :D Täytyis treenata samaa, kun omat korsetit lähinnä vaan lojuu kaapissa. Ja huoh miten ihania juttuja, tuota Arwenin iltatähteä oon itsekin himoinnut jo vuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on tullut rutiini, niin menee aika luonnostaan. :)

   Ja juu, Arwenin iltatähti on upea!

   Poista
 3. kun ekan kerran "luin" tän merkinnän, katoin oikeastaan vain kuvat lävitse enkä keskittynyt tekstiin kauheasti, enkä siis lukenut tuota Emilie Autumnin kirja -kohtaa tarkemmin, mutta muistan kun joku päivä mainitsit siitä.

  Noh, asiani oli että äsken muualla päin nettiä törmäsin kyseisen kirjan nimeen joka herätti mielenkiintoni ja sitten kun katoin vähän tarkemmin ni tajusin että tässä olikin samasta teoksesta kyse josta olet puhunut. :D

  Elikkä, kun olet ostanut kirjan ja lukenut sen, saanhan lainata sitä, nyt alkoi itseänikin nimittäin kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa. :D No minä lainaan toki sitten kun ostan!

   Poista