maanantai 18. kesäkuuta 2012

Today's outfit

Niinkin yksinkertainen postaus siis luvassa kuin tämän päivän asu. Ajattelin tehdä vaihteeksi taas tällaistakin, kun on tuo pukeutumispuoli jäänyt viime aikoina vähän vähemmälle. Ihmeemmin en muuta jaksa kirjoitella, kun ei ole ollut mikään paras mahdollinen päivä. Mutta tässä nämä kuvat:

(Alustoppi H&M, pitsitoppi kirppari, koru Glitter, korsetti Morticia, hameesta ei muistikuvaa.)

8 kommenttia:

 1. Todella upea asukokonaisuus :) Näytät kauniilta!

  VastaaPoista
 2. Antaisin mitä vaan ett näyttäisin sulta :3 Olet upea :''3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja ainakin ne tuovat vaihtelua postauksiisi. Kiharat ovat järjestään kauniimmat kuin suorat hiukset. Kuvissasi saisi näkyä muita vaatteita kuin tuo koru ja Mortician korsetti; sinullahan on monia korsetteja.

  Rajauskehitystä on tapahtunut. ;) Viimeisen kuvan kukkaruukkusiivu olisi vain joutanut pois rajatuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin laittanut sinulta ostamani punaisen korsetin, mutta sen kanssa sattui ikävä accident juuri sopivasti. Palattuani isäni luota huomasin shampoopullon vuotaneen laukkuuni ja tuohonkin oli tullut tahra. Jouduin siis hinkkaamaan saippuan rätillä pois ja tietenkin tuloksena oli ikävä läikkä, joka ei ehtinyt kuivua kuvien ottamiseen mennessä.

   Korukin olisi tosiaan voinut olla joku muu. Mietin ensin erästä toista, mutta se ei sitten sopinut asukokonaisuuteen niin hyvin kuin ajattelin.

   Mutta kiitokset! :)

   Poista
 4. Oot tosi nätti! Ihana asukokonaisuus ja myös tosi kivan väriset hiukset sulla! ^^

  VastaaPoista