perjantai 11. toukokuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Sain Kuudes piiri -blogin Hirttoyrtiltä Hyvän mielen haasteen. Tarkoitus on listata hyvää mieltä tuottavia asioita (10kpl) satunnaisessa järjestyksessä. Sen jälkeen haaste pitää pistää viidelle eteenpäin!

 1. Hyvä sää
 - Kliseinen, mutta varsin toimiva piristin. Kyllä minua ainakin auringonpaiste ilahduttaa ja synkkä ilma taas masentaa.

2. Onnistuneet hengentuotteet
 - Onnistunut teksti, piirros tai laulusuoritus vaikuttaa suuresti mielialaan, mutta myös itsetuntoon. Etenkin jos siitä saa vielä positiivista palautetta. Tässä on siis oikeastaan kaksikin asiaa, jotka saavat hymyn huulille.

3. Mielenkiintoiset ihmiset
 - Persoonalliset, omia mielipiteitä omaavat ihmiset erottuvat positiivisesti harmaudesta. Etekin taiteilijoiden tapaaminen on usein innostava kokemus. Ei tunnu niin yksinäiseltä. Toisaalta ihan ulkonäöllisetkin erilaiset ihmiset kiinnittävät kyllä huomion ja piristävät katukuvaa.

4. Musiikki
 - Tietysti riippuu vähän musiikkityylistä. Tietynlainen musiikki voi masentaa, vaikka olisi miten hyvää. Mutta sellaisella musiikilla haenkin tietynlaista mielentilaa lähinnä tekstejäni varten tai sitten puran negatiivisia fiiliksiä.

5. Hyvä ulkonäköpäivä
 - Piristää muuten kummasti. Jos muuten on ollut kamala päivä niin voi todeta että "No, näytänpähän ainakin hyvältä."


6. Koukuttava kirja tai sarja
 - Oi sitä tunnetta, kun tulee kotiin rankan päivän jälkeen ja pääsee lukemaan oikein hyvää kirjaa. Muistan vieläkin, miten LOTR:in lukemisen aikoihin odotin aina koulupäivän loppumista. Olisi huippua löytää jälleen joku yhtä koukuttava kirja. Sarjojen uusia jaksoja on myös kiva jännittää. Harmi kun Game of Thrones loppui kakkoselta. Se oli sarja, jonka uutta jaksoa odotti aina kuin kuuta nousevaa. Toivottavasti Yle ottaa fantasiasarjan kakkoskaudenkin ohjelmistoonsa.

7. Erilaiset mukavat tapahtumat
 - Vähän vaihtelua arkeen. On kiva, kun on jotain mitä odottaa. Jo se tapahtuman odottamisen fiilis on itsessään piristävää.

8. Velvollisuudet hoidettuna
 - Ainakin itselläni on huomattavasti parempi olo, jos ei ole mitään velvollisuuksia painamassa mieltä. Nyt olen koulun kanssa aika liemessä. Kursseja pitäisi laittaa poikki, kurssivalintalaput ovat monta viikkoa myöhässä yms. Pieni stressi päällä noiden takia lähes koko ajan.

9. Mukaansa tempaava projekti
 - Esimerkiksi tämä meneillään oleva valokuvauskurssi. Sain tänään taas aivan mahtavia ideoita kuviin. Viikonlopun aikana yritän päästä toteuttamaan ne ja pistämään kuvia tänne blogiin. Hihii, olen aivan lapsenomaisen innostunut!

10. Hyvä ruoka
 - parempi mieli.

Haastan:

Under the Thundercloud
Buduaari
Goottipäiväkirja
Enchantment Of Satin
Slutgarden

2 kommenttia:

  1. Toteutan, mutten tiedä revinkö mistään viittä tyyppiä tekemään tämän. :D

    VastaaPoista