torstai 8. maaliskuuta 2012

One Lovely Blog Award

Sainpa minäkin tämän imartelevan tunnustuksen sitten - jopa kahdelta bloggaajalta - vaikka en kyllä olisi ikinä osannut arvata. Suuret kiitokset paria aivan upeaa blogia pitävälle Nizurethille ja ihan älyttömän mielenkiintoista Satiinitaivasta pitävälle Suville!

1. Kerro linkin kera, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.
2. Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä tunnustus eteenpäin 15 blogille/bloggaajalle.

1. Haluan joku päivä ottaa jonkun suhteellisen pienen, mutta paljon merkitsevän tatuoinnin. Jotain omasta sielunmaisemastani todennäköisesti.
2. Rakastan kauhua kaikissa muodoissaan, mutta ainoastaan onnistunutta sellaista. Yleensä en ihmeemmin pelkää tuollaisia, mutta Lovecraft kyllä saa ihon kananlihalle. Poinsit siitä hänelle.
3. Olen historiafriikki. Keskiaika, barokki, rokokoo ja viktoriaaninen aika ovat lähellä sydäntä.
4. Olen kärkäs mielipiteissäni ja usein olen joutunut niiden takia pattitilanteisiin.
5. Suurimpia esikuviani ovat Edgar Allan Poe, Emilie Autumn ja Tuomas Holopainen.
6. Taide kaikissa muodoissaan on yksi elämäni tärkeimpiä asioita.
7. Päälle päin vaikutan kuulemani mukaan vihaiselta ja toisinaan jopa ylimieliseltä, mutta oikeasti olen ihan järjettömän herkkä ja jopa ylitunteellinen ihminen.

Tämä on varmaan jo laitettu ihan älyttömän monelle, mutta tuskin kukaan pahastuu useammasta tunnustuksesta. En kyllä viittätoistaa rupea metsästämään, mutta laitan nyt, mitkä mieleen tulevat:

Storyteller
Nette's Mysterial World
Life of Papercuts
Buduaari
Minttupastilleja ★
VivalaPinja
FORGOTTEN TEARS & FADED SMILES
Under the Thundercloud
My Dark World


2 kommenttia:

  1. Aaa, kiitokset vaan huomioidessas mun blogiakin tässä, en toisaalta edes ymmär miks mut jees, en kyl ite jaks tehd tätä, mut kiva ku joku huomio! :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä sulla on mukavan piristäviä merkintöjä, tai siis sellaisia räväköitä. Ei mikään hissukkablogi. :D Mutta ole hyvä vain! :)

      Poista