lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kuvailuja

Tänään en jaksanut välittää historian YO:sta, vaan vietin aikaa ystävieni kanssa. Tuli aamulla vähän kiire, kun minun oli määrä mennä Annin luokse kuvailemaan vasta illalla, mutta tulikin lähtö Outille jo yhdeltä. Siinä sitten vaan pakkailemaan rekvisiittaa ja miljoonan kassin kanssa autoon.

Perillä Outilla meillä oli varsin hauskaa, kun etsittiin netistä jotkut kädestä ennustamisohjeet ja sieltä tuli ihan jänniä kohtaloita kummallekin. Outia harmitti kovasti, kun siitä ei tulekaan sarjamurhaajaa. Itse taas olin aika kauhuissani, sillä käteni väittää, että saisin neljä lasta. Tosin kolme viivoista oli katkonaisia, joka kuulema voi tarkoittaa joko keskenmenoa tai ottolasta. Saa nähdä, miten tuokin ennustus pitää paikkansa.

Mutta niin, Annin kanssa kuvailtiin tosiaan hänen koulutyöhönsä erilaisia otoksia. Hänen tehtävänään oli kuvata eri tunnetiloja, joista valitsi minulle ylpeyden, pelon ja kaipuun. Toki sain itsekin vaikuttaa hieman valintoihin. Tuskin Anni olisi minulle onnea pistänytkään, mutta sitä olisi ollut erittäin vaikea esittää. En oikein osaa feikata hymyä kameralle. Minun tekohymystäni nimittäin kyllä huomaa, että se on tekohymy. Tässä näitä otoksia, tehtävänannon mukaisia ja ihan huvikseen napsittuja:


Ylpeys
Tästä tuli aika klassinen peilin edessä otettu kuva. Tämän kehittelyssä meillä ei mennyt kauan. Olisi ehkä voinut olla omaperäisempi tms. mutta mielestäni idea on kuitenkin ihan toimiva ja toteutettu ihan mukiinmenevästi.


Kaipuu
Kaipuun lähtötilanne oli ehkä kaikista paras. Meillä oli selkeä visio kuvasta ja sen tarinasta. Ideanahan oli siis kaipuu lapsuuteen, kun aikuisiällä ymmärtää, ettei sen aikaiseen kauneuteen enää voi palata. Myös maskeerauksessa onnistuin mielestäni oikein hyvin. Ihme sinänsä, sillä aikataulumme oli aika tiukka. Valmiit kuvat näyttävät ihan hyviltä, mutta voisivat kyllä olla parempiakin. Idea olisi ehkä voinut välittyä vielä selkeämmin. Lähinnä tuo oli minun mokani. Olisin voinut ilmeelläni enemmän viestittää tunnetta.




Pelko
Meille jäi ehkä puoli tuntia aikaa toteuttaa pelkokuvat, ihan kaikkine maskeerauksineen päivineen. Joten kiire oli, mutta otoksista ei tullut lainkaan huonoja. Manattiin aluksi huonoa valoa ja tulevaa paskaa laatua, mutta huomattiin, että oikeastaan kuvien tärähtäminen olikin sangen edullista lopputuloksen kannalta. Se, että kuvat eivät olleet niin selkeitä, toi niihin kivasti tunnelmaa.  




Sitten vähän näitä muita kuvia:



Viimeisenä uusin musiikillinen rakkaus:

6 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, onnistuneet nuo tunnetilat ^^ Liituraita toppi näyttää tosi kivalta, soppii siulle :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia :) Ja täytyy myös mainita, että toi liituraita toppi on kyllä tosi siisti :D

    VastaaPoista
  3. Jätin sinulle tunnustuksen blogissani :)

    VastaaPoista