keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Sekalaista asiaa stressistä, kivasta viikonlopusta ja kaikesta muusta mahdollisesta

Huhhuh, päätä oikein jomottaa, kuin tein juuri pari tuntia hissantehtäviä. Tänään kai tuon portfolion olisi pitänyt olla valmis, mutta en varmaan kuole, jos palautan sen huomenna. Haluan vielä viimeistellä sitä hieman. Tuntuu kuitenkin, että tuo on jotain kamalaa, enkä varmasti saa kurssista tavoittelemaani arvosanaa. Hissassa kun minulla on vain nätti rivi ysejä ja yksi kymppi, joten harmittaa saada joku alempi rumentamaan todistusta. No, katsoo nyt miten käy.

Lisäksi perjantaina olisi äikän tekstitaito. Ei tuossa muuta, mutta kun äikkä ei ole minulle mikään merkityksetön aine vaan oikeastaan se tärkein... Niin ja vihaan tekstitaitoa. Asioita ei saa pohtia rauhassa, vaan kaikki pitää tunkea tiiviiseen sumppuun. Essee-ihmiseltä tuollainen ei oikein meinaa sujua.

Onneksi minut sentään palkitaan tästä raatamisesta. Lähden nimittäin perjantaina Helsinkiin shoppailemaan kuteita abiristeilylle. Koko reissu tuli oikeastaan aika puun takaa. Tajusin vaan tässä eilen, että hetkinen, minullahan ei ole mitään päälle pantavaa risteilylle. Tajusin myös, että harvasta kaupasta kerkeisi enää tilatakaan. Sattui onneksi niin sopivasti, että sain kyydin Helsinkiin ja majoituskin järjestyy sukulaisten kautta. Niinpä siis vietän perjantai-illan ja lauantaipäivän pääkaupunkiseudulla. Ei paha. Reissut Helsinkiin ovat aina mukavan virkistäviä. Lisäksi näen serkkujeni uuden koiran, tuitui!

Seuraavaksi vähän kuvaa tämän päivän lookista. Kokokuvaa en ehtinyt valitettavasti ottamaan, kun kamerasta loppui akku, enkä kerjennyt lataamaan sitä ennen kouluun lähtöä. Illalla en todellakaan enää ottanut mitään kuvia. Sen verran räjähtänyt pärstä sattui olemaan koulun, kaupungilla norkoilun ja musiikkiopiston teoriatunnin jälkeen.

Eipä tuossa ole mitään ihmeempää uutta, varmaan tämäkin asukokonaisuus jo blogissa esiintynyt. Mortician iänikuinen korsetti, H&M:n mekko, niittivyöt poikaystävältä, korut äiskältä saatuja. Kävinpä muuten uusimassa hiusvärini. Samalla vanhalla värillä värjäytin, kuten näkyy. Joskus voisi kokeilla lilaa tuohon mustan sekaan. Katsoo nyt.

Muutamia musiikillisia löytöjä:Tuo jälkimmäinen on jotain, millaista olen etsinyt jo pitkään. Varmasti ollut puhdistava biisi tekijälle, koska tuo tunneilmaisu... huhhuh. Saakelin ahdistava biisi kyllä, ei käy kieltäminen, suoraansanottuna järkyttäväkin, mutta ihan helvetin upea. Tunne välittyy ihan täydellisesti, niin laulajan äänestä, sanoista kuin videostakin.

4 kommenttia:

  1. On kyllä nätti tuo korsetti! Ja voin lohduttaa sen verran että jos et saa tekstitaidon ylppäreistä täysiä pisteitä niin panostat vain esseeseen, itse sain neloset kaikista kolmesta tekstitaidosta muinoin ylppäreissäni mutta esseestä tuli 55p, ja arvosanaksi L :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli mahtava kuulla! L voisi olla jopa ihan realistinen, jos satun olemaan esseepäivänä hyvässä vireessä. :)

      Poista