keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Miltä sitä onkin tullut vuosien varrella näytettyä...

Nyt minulta varmaankin menee uskottavuus, mutta menkööt. Aion siis todellakin uskaltautua tekemään päivityksen siitä, miltä olen minkäkin ikäisenä näyttänyt. Tässä siis tyylitaipaleeni kutosluokasta tähän päivään:

Siinä on Milla 12-v. ihan helvetin söpönä kamalissa rytkyissä.

Tämä on sentään hieman siedettävä asu. Hiukset ovat kyllä aika karseat ja kuva vielä karseampi, mutta pahempaakin on nähty. Tuohon aikaan pukeuduin aika sekalaisesti. Tyylissäni oli sekaisin pieniä gootahtavia vivahteita, massamuotia ja jotain erittäin... omaperäistä?
Esimerkiksi tämä asu on jotakin aivan järkyttävää...
Joo-o... seiskaluokan lopussa siis näytin tältä. Ehkä minun ei olisi pitänyt mennä katsomaan sitä POTC 2:sta iskän kanssa. Tämä tyyli on varmaankin suurin tyylimokani ikinä. En osaa vieläkään päättää itkisinkö vai nauraisinko tuolle ajalle. Tässä tapauksessa on ihan hyvä, ettei minulla ole parempaa kuvaa.

Kasille päästyäni järki tuli vihdoinkin päähäni ja luovuin kamalasta merirosvohullutuksestani. Tyylini ei vielä tuolloin muokkautunut kovin kummoiseksi. Lähinnä se koostui farkuista, korkosaappaista ja poolopaidoista. Joitakin koruja, vöitä ynnä muuta käytin silloin tällöin.
Pissiskauteni alkoi tässä jo painaa päälle, ainakin kuvan blurrin määrästä päätellen...
No päästiinhän niihin Lacosten kenkiin ja rumiin huppareihinkin sitten.
Eli toisin sanoen tenupissiskauteni pääsi kunnolla vauhtiin.

Ysin alussa näytin vielä yhtä järkyttävältä, mutta vähitellen aloin pukeutua vähän fiksummin.
Meikkityylinikin kehittyi huomattavasti.

Lukioon mennessäni tyylini muuttui tyylikkäämmäksi ja ennen kaikkea naisellisemmaksi. Aloin käyttämään enemmän mekkoja, panostin meikkiini ja asusteisiin.
Tuota seiskaluokalla ostamaani hametta en enää käyttänyt juurikaan, mutta pidin siitä silti valtavasti. Toisinaan otin itsestäni kuvia asukokonaisuuksissa, jotka muistuttavat enemmän nykyistä, kuin silloista tyyliäni ja tämä kuva kuuluu niihin. Sääli, että tuo hame meni rikki. Noihin aikoihin ostin muuten ensimmäisen korsettinikin, mutten uskaltanut oikein käyttää sitä vielä silloin.

Lukion kakkosen alkuun mennessä tyylini ei juuri muuttunut entisestä. Käytin ehkä jonkin verran enemmän housuja kuin ykkösen alkupuolella.
Kakkosen lopussa tyylistäni tuli jonkin verran persoonallisempi. Kehitys oli menossa parempaan suuntaan.

Nykyinen tyylini alkoi pikkuhiljaa puskea päälle aivan koulun viimeisinä viikkoina. Aloin käyttämään ainokaista korsettiani, joka oli minulle iso askel eteenpäin.

Koulujen alettua vaihtui hiusvärikin. Halusin hyvin tumman ruskean, mutta loppujen lopuksi tuosta tuli hyvin vaalea. Kyllä noillakin hiuksilla pärjäsi.
Kriisejä ulkonäön suhteen oli kuitenkin vielä tuolloin. Esimerkiksi synttäreilläni vedin jälleen päälleni enemmänkin vanhan tyylini mukaiset kuteet. Ajattelin tuntevani itseni varmemmaksi niin, mutten oikein toisaalta ollut kotonani noissa kuteissa. Oli aika tylsän näköinen olo.
Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, minä muutamia päiviä sitten. Vihdoinkin tuntuu, että olen todella kotona vaatteissani. Tämä tyyli oikeasti kuvaa minua. Tämä tyyli olen minä. Välillä tulee epävarmoja oloja, mutta nyt tiedän oikeasti, miltä haluan näyttää. Se on se ero. Ensimmäistä kertaa pidän siitä, mitä näen kurkistaessani vaatekaappiini.

6 kommenttia:

 1. Tää on kiva postaus. :) On kiva nähdä, miten tyyli ja kaikki on muuttuneet vuosien varrella, ja millasten mutkien kautta on päädytty siihen, mitä ollaan nyt. Itellä ei oo mitään vanhoja kuvia itsestä tallella, muuten olisin varmasti pöllinyt sulta tän idean. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, idea tosin ei ole minun, vaan lukijani. :) Itseänikin ihan huimasi tätä kirjoittaessa, kaikkea sitä onkin tullut käytyä läpi! :D

   Poista
 2. Oli aika hauska nähdä kuinka radikaalisti sun tyyli on muuttunut :D kun vertaa vaikka noita kuvia sun tenuajoilta noihin uusimpiin kuviin niin ei meinaa edes tunnistaa samaksi henkilöksi! Noi nykyset hiukset sopii sulle muuten hurjan hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä, ettei meinaa tunnistaa. :D Mutta joo, kiitokset! :)

   Poista
 3. No huhhuh :---) Melkoisen radikaali muutos tosiaan! Aivan järkyttäviä rytkyjä nuo kasiluokan vaatteet verrattuna tähän tämänhetkiseen tyyliin. Eipä olisi tuolloin uskonut, että millainen Morticia Addams sinusta vielä kuoriutuu. Mutta hei hurjan kiva postaus oli. Lisää tällaista!

  VastaaPoista
 4. Niinhän ne olivat! :D Niin ja kiitoksia! :)

  VastaaPoista