maanantai 27. helmikuuta 2012

...but walls of her chamber still echo the dreams

Minulla on ollut viimeisen parin päivän aikana aika vetämätön olo, etenkin kirjoittamisen suhteen. Pari päivää sitten kirjoittamistani runoista tuli suoraan sanottuna paskaa tekstiä ja romaanini ei edisty yhtään. Pitäisi kirjoittaa lisää noita hahmokuvauksia, mutten oikein saa aikaiseksi mitään. Lisäksi niskani ovat aivan jumissa ja päätä vihloo. Toivottavasti jälkimmäinen johtuu vain niskoista eikä mistään vakavammasta. Olen aika hermoheikko kaikkien mahdollisten kipujen suhteen.

Kirjoituksiin olisi luettava. Siihenkään vaan ei tunnu puhti riittävän. Tänään kyllä tsemppaan, luen kaupungista tultuani vähän. Kirjoittaakin voisi yrittää, mutta jos inspis ei iske niin sitten se ei iske. Mitä te yleensä teette silloin kuin inpis ei ole tullakseen? Luovutatteko vai onko teillä keinoja saavuttaa se?

No joo tässä vähän eilistä asua ja maalaus, jonka sain tänään valmiiksi:


(Toppi Gina Tricot, kengät lainasin Sannalta, Nellyltä kuulema ovat, korsetti Back Streetiltä, hame Morticiasta ja ketju Cybershopista.)

En oikein tiedä onnistuiko tämä työni nyt vai ei. Tuoppi ainakin epäonnistui, etenkin tuon kahvan osalta. Sen alaosahan yhtyy muuhun tuoppiin ihan oudossa kohdassa. Valitettavasti tajusin mokan vasta työn ollessa melkein valmis ja päätin sen antaa vain olla. Kasvot onnistuivat ihan ok, hiukset taas olisivat voineet olla paremmat. Käsi ei ole täydellinen, mutta minun tekemäkseni ihan ok. Pahoittelen työni laatua, mutta skanneriamme ei ole kytketty koneeseen ja se kuulema on vaikea prosessi. Siksi piti ottaa kuva digikameralla. Mutta siis työn aiheenahan on oma hahmoni Phoenix, joksi pukeuduin penkkareissa.

6 kommenttia:

 1. Tosi näyttävä asukokonaisuus ^^

  Maalaatko sä vesiväreillä? Musta tuo näyttää varsin onnistuneelta :) Nimim. itsehän saan vesiväreillä edelleen aikaan samanlaisia tuloksia, kun tarhaiässä...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Joo, vesiväreillä maalaan. Kiva, että työ on susta onnistunut, itselläni on vaan noiden maalausten suhteen itsetunto aika nollissa.

  VastaaPoista
 3. Yleensä jos mä haluun saaha esim. kirjoittamiseen inspiraatiota, jota ei ole, niin annan sen olla. Mutta silti alitajuisesti katson leffoja ja luen kirjoja jotka herättää inspiraatiota :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on aika sama, vaikka musiikki on mulla ehkä se vahvin inpiraation herättäjä.

   Poista