lauantai 18. helmikuuta 2012

Asupostaus

Ei ole tullut vähään aikaan postailtua, kun on ollut kiireitä noiden penkkareiden ja abiristeilyn kanssa. Kirjoittelen niistä sitten myöhemmin, kunhan saan kuvia kaverilta. Nyt kuitenkin tämä asu:


Rakastuin tuohon Lip Servicen liiviin niin paljon, että se oli saatava. Voisi olla vähän tiukempikin, mutta ei ollut pienempää kokoa ja meneehän tuo noinkin. Mekko, kengät ja niittivyö ovat samat iänikuiset... Pitäisi saada uusia yläosia ja kengät. Onnistuin nimittäin hajoittamaan abiristeilyllä yhdet. (Ei, en riehunut niin pahasti, kengät vaan olivat ihan paskaa laatua ja meinasivat alusta asti hajota käsiin.)

Olen muuten ihan rakastunut tuohon uuteen Ear Cuffiini. Olisin ehkä halunnut jonkun persoonallisemman, mutta muunlaisia on hankalampi saada, etenkään edullisesti. En ole aikaisemmin ollut mikään koruihminen, mutta lähiaikoina erottuvat, persoonallisen kauniit korut ovat kiinnittäneet huomioni. Siitä nuo Ear Cuffit, vaikka tuo omani nyt onkin ihan perus Glitter-kamaa... Nyt vaan ei olisi oikein varaa maksaa mitään sataa euroa yhdestä korviksesta. Joistakin ulkomaalaisista liikkeistä olen löytänyt oikein halvallakin, mutta toisinaan putiikit ovat sen verran epämääräisiä, ettei niistä oikein uskaltaisi ostaa mitään.

Kuolattavia korviksia ja kenkiä:

4 kommenttia: