torstai 12. tammikuuta 2012

Taidepostaus

Eli jälleen muutamia töitäni. Näitä alkaa jo olla sen verran, että voisi miettiä uutta blogia piirrustuksilleni. Tämän blogin tarkoituksena ei kuitenkaan ole esitellä pelkästään vain piirrustustaitojani, vaan elämäntyyliäni ja kiinnostuksenkohteitani. Mitä olette mieltä asiasta?

***

For my foreing readers: There are lots of my works in my blog and that's why I have started to think if I started a new blog for them. Do you think it's a good idea?

***

Dragon Age Origins - Zevran

Lilith

Random tyttö. Älkää kiltit katsoko sitä kaulaa ja rintakehää, mokasin ne. Alunperin tarkoitukseni oli jättää ne paljaaksi, mutta violettia levisi sen verran, että oli pakko tehdä tytölle paita. Syy miksi se on noin tönkkö on, että epätoivoisten korjausyritysteni aikana paperi kului sen verran, että työstä olisi tullut reikäinen, jos olisin yhtään enempää kuluttanut kaulan aluetta.

Oman fantasiakirjani päähenkilön, Aravelin, suunnittelua.

Oman fantasiakirjani keskeisen hahmon, Oscarin, suunnittelua.

Yön lapset
Tämä on ensimmäinen eläintyöni sitten... yläasteen..? Ala-asteen? Muistan kyllä välttäneeni koulussa aina eläintöitä, koska en mielestäni osannut eläimiä piirtää. Nyt päätin kuitenkin ottaa härkää sarvista ja alkaa harjoittelemaan. Lopputulos ei ollut niin kamala kuin kuvittelin aluksi.

2 kommenttia:

 1. Upeita töitä sulla taas! Tosta toisen blogin perustamisesta en tiiä. Voishan se olla ihan kiva et sulla olis erikseen piirrustusblogi, mut kyllä niitä tännekin voi laittaa! Ainakaan mua ei oo häirinnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... Toisaalta kohta mulla ei ole tässä blogissa enää mitään, jos rupean jokaiselle asialle perustamaan oman. :D Ehkä laitan vielä jonkin aikaa näitä piirrustuksiani tänne. Voihan asiaa miettiä myöhemmin uudestaan.

   Niin ja kiitos! :)

   Poista