keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Penkkariasuja

Alkaa nuo penkkarit (ja kirjoitukset, apua!) lähestyä vähitellen, joten olisi äkkiä keksittävä jostakin sopiva asu. Vaihtoehtoja minulla on monia. Niistä pitäisi vain osata päättää. Haluaisitteko rakkaat lukiani kertoa mielipiteenne asuvaihtoehdoistani?

1. Jääkuningatar
Hahmona jää- tai lumikuningatar, miksi häntä tahtookin kutsua on aina kiehtonut minua. Siitä asti oikeastaan, kun pienenä näin Andersenin satuun perustuvan piirretyn hänestä. En kuitenkaan olisi nimenomaan Andersenin Lumikuningatar, sillä haluaisin tehdä hahmosta omani. Onhan mytologioissakin vastaavia hahmoja. Ei minun tarvitse olla välttämättä juuri kyseisen satusedän hahmo.
+ Asusta on helppo tehdä näyttävä ja vaikuttava.
+ Rakastan satuteemaa.
+ Helppo tehdä yksilölliseksi.
- Mistä hankin valkoisia vaatteita/asusteita?

2. Oopperan kummitus
Rakastan The Phantom of the Operaa sekä elokuvana että kirjana, (musikaali on valitettavasti näkemättä) jonka vuoksi tämä vaihtoehto. Naisellisuus on kuitenkin minulle tärkeää, joten muuttaisin kummituksen naispuoliseksi. Joku voisi kysyä, miksen pukeudu sitten Christineksi, mutta hän ei inspiroi minua samalla tavalla kuin itse kummitus.
+ Helppo toteuttaa.
+ Näyttävä asu.
- Hahmossa ei suuremmin mitään omaa.

3. Haltija
Haltijat ovat kiehtoneet minua siitä lähtien kun luin Taru Sormusten Herrasta - kirjan. En tietenkään olisi mikään randomhaltija, vaan keksisin itselleni tarinan ja persoonallisuuden. (Rakastan hahmojen luontia!)
+ Satuhahmot on aina kivoja.
+ Mahdollisuus luoda hahmo täysin itse.
- Korvien yms. penkominen netistä vaivalloista.
- Ilman korvia asusta saattaa jäädä epäselväksi mikä olen.

4. Demoni
Lilith, succubus vai oma keksintö? Tästä riittää monenlaiseen asuun. Demonit kiehtovat suuresti salaperäisen synkkyytensä vuoksi, eikä olisi ollenkaan mahdottomuus, että itsekin esiintyisin penkkareissa sellaisena.
+ Monipuolinen.
- Vaara muuttua kliseiseksi.

4. Erzebet Bathory
Nuoruutensa säilyttääkseen nuorten neitsyiden veressä kylpenyt 1500-luvulla elänyt aristokraatti. (Ihmisenä vai henkiolentona, se on vielä auki.) Erittäin inspiroiva henkilö, hänestä saa muutenkin paljon irti vaikka millä taiteen alalla.
+ Suhteellisen helppo toteuttaa.
+ Moni tietää hahmon ja vaikkei tietäisikään niin asu ei vaikuta päättömältä.
+ Asusta voi tulla turhan tavanomainen.
Pakko muuten linkittää vielä yksi aiheeseen liittyvä kappale:


Siinä ne olikin. Sanokaa ihmeessä mielipiteenne asuista/mikä on paras! Saa myös ehdottaa jotakin muuta. Olisin myös kiinnostunut kuulemaan millaisia asuja teillä lukijoilla on ollut/tulee olemaan!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen postaus! Mie ehdottaisin jääkuningatarta tai Oopperan kummitusta. Mutta hitto, haltijakin olisi siisti jos saat nuo korvat hommattua.. Ja viimeisen hahmoidean tarina on niin jännä että sekin olisi kyllä hieno! Hitto, en osaa valita :D Demonista en tykkää sen vuoksi mitä itsekin sanoit, menee helposti kliseiseksi. Ja tuo viimeinen rouva, hoksaakohan asusta sitten ketä esität? Se on ainoa huono puoli..

    VastaaPoista
  2. Itse olen tällä hetkellä ehkä eniten jääkuningattaren kannalla. Saa nähdä muuttuuko mieli vielä. :p

    VastaaPoista