keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Täydellinen alku lomalle

Täytyy sanoa, että tämä päivä oli paras pitkään aikaan. Se ei tosin alkanut kovin hyvin, sillä olin aamulla ihan uskomattoman väsynyt, enkä oikein olisi jaksanut raahautua kouluun. Otinpa kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja menin historian tunnille, sekä myöhemmin puheviestinnän kokeen ryhmäkeskusteluosioon. Aihe oli alaani: sukupuolisidonnaisuus ja tasa-arvon toteutuminen kouluissa. Aika helppo siis. Keskustelu menikin ihan hyvin, vaikka alussa minua hieman jännittikin.

Onnistunut koe yksin ei kuitenkaan ollut paras asia päivässäni vaan se rakentui monista pienistä asioista. Janin luona oli mukavaa ja joululahjaostoksillakin oli piristävää käydä. Eräs vanha kaverinikin pyysi minua kahville, enkä nähnyt syytä miksi olisin kieltäytynyt. Jutusteltiin siinä sitten kaikkea maan ja taivaan väliltä pitkästä aikaa.

Nyt sitten vietänkin vapaailtaa, kun en kouluhommiakaan oikein jaksaisi tehdä. Eikä oikeastaan ole mitään tehtävääkään. Olen ollut suhteellisen tunnollinen viime aikoina. Onhan se vähän pakkokin jos meinaan pitää keskiarvoni kasin paremmalla puolella.

(Paita ja hame H&M, korsetti Morticiasta.)
Janin koira Nekku on ehkäpä yksi maailman suloisimmista koirista, niin ulkomuodoltaan kuin luonteeltaankin.
Tasapuolisuuden nimissä laitan nämä kaksi kuvaa omasta Wilmastani, joka on maailman ihanin koira, vaikkakin hieman mustasukkainen ja suojeleva.
Tässä on Janin tekemä upea hiilityö. Ehkäpä suosikkityöni häneltä. (Erään maisemamaalauksen lisäksi.)Huomatkaa minun nenäni! Jani oli kuulema miettinyt myös vaaleiden raitojen lisäämistä kuvaan, muttei viitsinyt, sillä silloin olisi ollut ilmiselvää, että kuva esittää minua. :D
Tämä on 8-vuotiaan pikkuveljeni koulussaan maalama työ. Olin aivan äimänä, kun näin sen, sillä harvan veljeni ikäisen olen nähnyt maalaavan yhtä upeaa. Opettajakin oli kehunut luokan parhaaksi työksi.
No niin, nyt sitten hävettääkin laittaa näitä omia tuherruksia tänne. Tämä ei ole mikään paras työni, oikeastaan mitkään tämän merkinnän piirrokset eivät kuulu niihin, sillä hienoimmat työni ovat Janilla skannattavana. (Pistän ne tänne vielä joku päivä tässä. ) Inpiraatio tähän tuli yhdestä aika samanlaisesta netistä bongaamastani kuvasta, tosin siinä oli kyseessä käsittääkseni jonkinlainen Tuonelan joen ylittäminen. Itselläni tässä seilaa haltija kohti Länttä.
Astoria Greengrass Harry Potterista. Asento on kömpelö ja käsi liian pieni, mutta muuuten tykkään tästä työstä.
Random-noita.
Tähän tuli inspiraatio Oopperan kummituksesta. Naikkonen onnistui huonosti, mutta naamiomies hyvin.
Jällen kerran näitä random-ihmisiä.
Hullu Hatuntekijä

Palautetta töistä saa antaa, rakentavaa otan vastaan erittäin mielelläni!

7 kommenttia:

 1. Sulle sopii tuo nykyinen tukka tosi hyvin. Oot muutenkin kaunis noissa kuvissa! Ja kiva että sulla on menny hyvin päivä, tällaisia postauksia on mukava lukea aamulla niin lähtee itelläkin päivä hyvin käyntiin.

  Piirrustuksista ja maalauksista; hienoja töitä! Hiilityö on onnistunut, ja huh onko tuo oikeasti 8-vuotiaan tekemä maalaus?? Sinun töistä lemppari oli yllättäen viimeinen eli Hullu Hatuntekijä, tuo nimittäin oikeasti näyttää vähän hullulta ja samalla ehkä surulliseltakin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Sita!

  Ja on 8-vuotiaan tekemä. Olin itsekin aika äimänä. Kiva kuulla, että pidit Hatuntekijästä. Minunkin mielestäni se on ihan hyvin, vaikka onkin aika vanha työ.

  VastaaPoista
 3. Astoria Greengrassista piirretty kuva on ehkä minun suosikkini, tuo hahmo on aseteltu hienosti ja alaosa mekosta on hieno. Muutenkin nämä ovat hienoja, tykkään erityisesti siitä, että olet tehnyt nämä työt hiilellä. Kuvia katsellessa tulee itsellekin halu alkaa taas piirtäämään - tai ainakin havittelemaan sitä kadotettua taitoa takaisin. Sen jälkeen, kun kahlasin läpi kuvisyläasteen (ja silloinkin keskityin enemmänkin maalaamiseen), niin ei ole tullut piirrettyä oikeastaan mitään, mikä on sinänsä harmi, koska olen aikaisemmin tykännyt todella paljon piirtämisestä.

  VastaaPoista
 4. Kannattaa ihmeessä ruveta jälleen piirtämään! Minäkään en ollut piirtänyt varmaan vuoteen, mutta sitten sain jälleen kipinän. Maalaaminen kiinnostaisi minuakin. Jos sitä vaikka joskus värit ostaisi...

  VastaaPoista
 5. Ai niin, ja unohdin mainita, etten itse asiassa tehnyt noita hiilellä vaan ihan lyijykynillä!

  VastaaPoista
 6. ihania piirrustuksia, itse tykkään eniten tuosta oopperan kummitus-kuvasta tai hatuntekijästä! ja aivan mahtava tuo pikkuveljesi tekemä, huomaa että luovuus kulkee suvussa ;)

  VastaaPoista