perjantai 23. joulukuuta 2011

Oulussa

Joo eli lähdettiin tänään ajamaan kahdeksan aikoihin kohti Oulua. (Huomenna jatkamme Ylläkselle.) Matka meni hyvin ja sain rustailtua aika monta runoakin. Muutamasta niistä tuli oikein hyviä. Hotellille päästyämme ehdin sitten asettua taloksi, ennen kuin serkkuni Henna ja loput sukulaiset saapuivat. Olin innoissani lähdössä heidän kanssaan kaupungille, sillä en ole Oulussa ihmeemmin ennen pyörinyt. Koko reissu kuitenkin meni aika mönkään. Ulkona oli aivan hirvittävä ilma ja ihmisiä Stockmannilla oli niin paljon, että alkoi vähän inhottaa. Maltoin kuitenkin kierrellä kaupoissa hieman ja ostinkin Hennalle hänen haluamansa laukun joululahjaksi. (En ole ihan urpo, kun kirjoitan sen tänne, rakas serkkuni ihan itse valitsi lahjansa.)

Seuraavaksi piti mennä Rossoon, mutta se oli kiinni. Kauhistuin, kun porukat alkoivat puhua hotellin ravintolasta, mutta onneksi enoni äkkäsi Amarillon. Siellä sitten syötiin hyvin ja napsastiin Hennan kanssa pari kuvaakin. Muiden annoksista tuli kyllä kuvia, mutta minun ei yhtään. Johtuen lähinnä siitä, että ajattelin sen olevan jo mukana yhdessä minusta otetusta kuvassa, mutta kyseinen kuva epäonnistuikin niin pahasti, etten sitä tänne laita.

Olen ihan iloinen, että pääsin takaisin hotellille. Huomenna lähdemme aikaisin aamulla ajamaan Ylläkselle. Toivotaan, että siellä menee paremmin kuin täällä Oulussa.Tästä otoksesta kuvastuu hyvin tuonhetkinen mielentilani.
Söpöjä saippuaputeleita. Olen aivan ihastunut kaikkiin hotellien pikkuisiin saippuoihin. Olen aivan innoissani, kun täällä on kylpyamme! Isäni luonakin on sellainen, mutta harvoin käytän sitä. Ei ole aikaa. Täällä ajattelin ottaa kunnon vaahtokylvyn!

Ja sitten vähän tämän päivän lookia:

(Mekko Gina Tricotista (kuten runokirjakuvassa hieman näkyvät sukkahousutkin), pitsitoppi kirpparilta, tavallinen toppi H&M:ltä, vyö Fridakselta.)

2 kommenttia: