sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Jouluaatto

Tänä vuonna jouluaattoni ei ollut mikään kovin perinteinen, sillä istuin varmaan yhteen asti autossa matkalla Ylläkselle. Tietenkään automatkan jälkeenkään en päässyt tavanomaiseen joulun viettoon, kun kamat piti purkaa ja muuta vastaavaa.
Kinkkuakaan ei tietenkään kerjetty paistamaan eiliseksi, joten meillä on jouluateria vasta tänään. Täytyy myöntää, että tällainen poikkeava järjestely söi tunnelmaa jonkin verran, eivätkä siihen auttaneet edes tonttulakkiset sukulaiset.(Ehkäpä vähiten he.)Lisäksi meillä on yleensä ollut minulle vieras joulupukki, mutta nyt roolin näytteli vaarini. Tietenkään fiilis ei ollut sama, kun henkilön parran takaa saattoi tunnistaa.

Ei jouluni sentään ihan surkea ollut. Ei todellakaan paras, mutta ei kertakaikkisen huono. Meillä on ollut sentään Hennan kanssa kohtuullisen hauska päivä kuvia räpsiessä ja lähinnä minun pelatessani uutta peliäni. (Tai no, ainakin minulla oli kivaa.) Lahjani olivat myös oikein kivoja, vaikka osan sainkin rahana. Eivät porukat osaa minulle mitään Nox Arcanan levyjä ostaa, että ehkä parempi niin.

Mitä sitten olen tähän mennessä saanut(Janilla on vielä minulle jotain annettavaa!):

- 2 Wiener Nougat - rasiaa
- Dragon Age Origins PS3:lle
- Alusvaatteita
- Ihana, syvänvuoletti kylpytakin
- 2 paria pörrösukkia
- 2 Nightwishin levyä (Imaginaerum ja Walking in the Air - The Greatest Ballads
- Villasukat
- Humiseva harju - elokuvan
- Tiellä pysymisen taito - kirjan
- Kolme venäläistä klassikkoa - kirjan (Dostojevskin Kellariloukko, Gogolin Muotokuva ja Turgenevin Tarpeettoman ihmisen päiväkirja)
- Gosh Body Lotion
- Mavala Value Back - Eye Lite
- Värikyniä, 72 kpl
- Piirrustuspaperia
- Käsintehtyjä suklaamarenkeja ja suklaa-amarettokahvia
- Ripsiväri
- 270 e

Ihan kivasti tuota tavaraa tuli! Jos sitä nyt vaikka noille rahoilla pystyisi maksamaan Janille vähän bensoja, ostamaan vaatteita, kirjan ja pari levyä.


Sitten vähän jouluaaton lookkia vielä:


2 kommenttia:

  1. Blogisi olisi tosi paljon parempi, jos laittaisit kuvat esimerkiksi photobucketin kautta. Niin kuvat olisivat isompia, selkeämpiä ja parempilaatuisia.

    Ainakin asukuvistasi on vaikea hahmottaa yksityiskohtia, kun kuvat ovat niin pieniä.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset palautteesta! Pitää harkita asiaa.

    VastaaPoista