torstai 20. lokakuuta 2011

Täytehetkiä

Tämä päivä on ollut kokonaisuudessaan hieman hämmentävä. Ensinnäkin heräsin painajaisiin. Minulla ei ole mitään tietoa siitä, mitä ne ovat käsitelleet, mutta ensimmäinen asia, jonka aamulla tajusin oli että olin helvetin peloissani. Ei mitenkään miellyttävä. Janin aamuinen kyläily piristi onneksi jonkin verran. Täytyy sanoa, että hän oli hyvin suloinen tuodessaan minulle suklaata kuullessaan inhottavasta olostani.

Haluaisin elämääni jotain uutta sisältöä. Uusia tapahtumia, uusia ihmisiä ja ennen kaikkia kokemuksia. Tämä ei tarkoita, että haluaisin hylätä vanhan, ainakaan täysin, mutta jotakin erilaista kaipaisin kyllä. Kaipaan vapautta. En sellaista, mitä kaksikymmentävuotta tylsässä avioliitossa eläneet naiset kaipaavat, vaan matkustelua ja kevyempää oloa. Olisin juuri nyt avoin kaikelle uudelle, mutta täällä Mikkelissä ei juuri sellaista ole tarjolla.

Myös luovuuteni kärsii kokemusten puutteesta. Tekstit toistavat samaa kaavaa. Ehkä Halloween korjaa asian.

Nämä rivit syntyivät tämän kappaletta kuunnellessa. (Eikä se suinkaan ole tilanteeseen vähiten sopiva kappale.)

2 kommenttia:

  1. Minullakin on vähän tällä hetkellä sellainen olo, että haluaisin elämääni todella paljon kaikkea uutta ja mullistavaa, mutta ongelma on se, etten tiedä tarkalleen mistä aloittaa. Kävin tuossa pari viikkoa sitten kahden viikon ajan salilla, mutta se jäsenkortin hankkiminen jäi, kun pitää odottaa, että saisi tulokset lääkäristä. Ärsyttää lievästi sanottuna, kun koko ajan vaan huomaa, kuinka paskempi olo on, kun ei ole käynyt salilla.

    Halloween on aivan ihana juhla. Järjestettiin viime vuonna Kurpitsajuhlat Harry Potterin malliin, ja sillä kyllä jatketaan tänäkin vuonna. Mutta, oikein kivaa syyslomaa ja Halloweenia sinulle. :--)

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen yrittänyt hankkia salikorttia, mutta ongelmani on, etteivät porukat mielellään maksa sitä, kun luulevat minun käyttävän sitä vain jonkun yhden kerran. :D

    Oi kuullostaa kivalta! Pitäisi varmaan minunkin järjestää kavereideni kanssa jonkinlainen Halloween-ilta!

    VastaaPoista