sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Saanhan olla hitusen katkera?

Nyt se olisi sitten viimeinen lomapäivä meneillään. Kamalaa. Olisin mielelläni voinut ottaa vielä pari viikkoa lisää lomaa. Mutta ei, huomenna taas on raahauduttava sisään Mikkelin lukion kolkoista ovista. No, onneksi ei sentään ole pitkä päivä.

Ennen sitä on kuitenkin vuorossa vielä pikkuveljeni synttärit. En ole tänään oikein juhlatuulella, mutta toisaalta on ihan kivaa tehdä jotain muutakin kuin vain nököttää neljän seinän sisällä omassa huoneessa. Lisäksi sain hyvän syyn meikata oikein kunnolla.


Kaipaisin uutta Halloween-iltaa. Jotenkin koko viimekertainen tyttöjen ilta jäi ärsyttämään. Koko touhu ei tavallaan tuntunut liittyvän millään lailla Halloweeniin jos ei oteta lukuun asujamme. Olisin halunnut mukaan enemmän kunnon keskustelua, sekä Halloween-tunnelmaa ja vähemmän turhaa huutamista, päälle puhumista ja vittuuntumista. Haluaisin illan, jossa olisi ehkä vain kaksi tai kolme ihmistä, Poen novellikokoelma, kynttllöitä ja Nox Arcanan musiikkia.

7 kommenttia:

 1. Joo Halloween-tunnelma voi tuntua kaukaiselta jos on tuollaista :/ Mutta näytät upealta kuvissa, mikä vyötärö! Huh.

  VastaaPoista
 2. Halloween on nykyään vähän laimentunut, teillä sentään kaikki oli kuitenkin pukeutunut vai? Inhoan itse sellaista, että näen vaivaa asuni eteen ja sitten tajuan että kukaan muu ei ole.

  Loppuun on vielä mainittava, että Nox Arcana on kyllä ehkä yksi parhaista Halloween-ajan bändeistä (tosin minä kuuntelen sitä ympäri vuoden) :)

  VastaaPoista
 3. Sita, jep... Mutta joo, suuret kiitokset! Piristit iltaa. :)

  Miss Christ'Annabel, oli kaikki pukeutunut. Pelkäsin itsekin, että kävisi noin. Onneksi kaikki kuitenkin pukeutuivat ja antoivat parhaansa.

  Joo, Nox Arcana on upea yhtye. Itsekin kuuntelin jälleen kerran heidän Transylvania-albumiaan tänä aamuna. :)

  VastaaPoista
 4. Oih, ihana korsetti sinulla :) Sopii todella hyvin sun päälle. Luin myös aijemman halloween postauksesi ja voih, sinulla oli aivan ihana puku! Tuli oikeen harmitus, että itse ei ollut järjestänyt halloween pippaloita. Kyllä olisi pitänyt juhlia vuoden parasta juhlaa ehdottomasti!

  VastaaPoista
 5. Suuret kiitokset, Maarit! :) No, onneksi Halloween on joka vuosi, ehkä sitten ensi vuonna!

  VastaaPoista
 6. sulla on kyllä ihan superihana blogi, ihan pakko sanoo :) oot kans tosi nätti !

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista