tiistai 18. lokakuuta 2011

Ostosreissu piristysruiskeena

Kävinpä lauantaina Helsingissä shoppailemassa. Reissu oli oikein antoisa. Olen nyt (jälleen) yhtä korsettia rikkaampi. Mukaan tarttui myös hame, raidallinen paita, pikkuinen hattu, avainkoru, kameekoru, kengät ja takki. Kaikki ovat mielestäni vallan ihania ostoksia.

Muutenkin matka oli ihan mukava. Sainpahan jälleen Arnoldsilta maukkaan donitsin ja hieman pirteämmän olon. (Joka ei siis ollut pelkästään donitsin ansiota. :D) Syynä oli ehkäpä pääkaupungin tunnelma ja sen väenpaljous, mikä on oikeastaan aika kummallista, sillä en yleensä pidä paikoista, joissa on kamalasti ihmisiä. Ehkä Helsingin viehätys johtuu siitä, etteivät ihmiset siellä ole harmaata massaa. Erilaisia tyylejä näkyi paljon ja vaikkeivät kaikki olleetkaan mieleisiäni, toivat ne silti katukuvaan omaperäisempää ilmettä.

Tänään jaksoin taas pitkästä aikaa raahautua matikan tunnille. Kai siitä oli jotain hyötyä, sillä olin ymmärtävinäni suurimman osan asioista. Eipähän tule mitään viitosta kokeesta. Ainakaan jos jatkan samaan malliin.

Päivä oli muutenkin ihan mukiinmenevä. Oloni on tosin hieman pöhnäinen nyt. Ehkä kuitenkin saisin jonkinlaista tekstiä aikaiseksi.

(Hattu & Paita: Back Street, Shortsit: Vero Moda, Kengät: Spiritstore, Takki: Exotic)

2 kommenttia: