tiistai 11. lokakuuta 2011

Lusmupäivä

Tänään jätin suosiolla matikan tunnin väliin ja raahauduin Prismaan katsomaan olisiko uusin Potter-leffa jo tullut sinne. No eipä se tietenkään ollut, mutta mukaan tarttuivat kuitenkin Wiener Nougat-rasia ja The Ninth Gate - leffa. Tänään on kyllä pakko polkea sitten ihan kunnolla tuolla meidän kuntolaitteella, että syödyt kalorit kuluvat. En minä tietenkään koko rasiaa ahminut, mutta on silti huono omatunto. En onneksi liho kauhean herkästi, mutta inhottaa silti ajatus, etten tekisi mitään syömäni suklaamäärän jälkeen.(Mekko Z.i.p.:istä, bolero Vero Modasta, hiuskoriste Accessorizesta, helmistä ei muistikuvaa)

Tänään pitäisi tehdä äidinkielen tutkimusraportti esiintymisjännityksestä. Lisätöitä poissaolojen vuoksi. En kyllä ymmärrä opettajaani, sillä kyseisestä kurssista minulla oli tasan kolme poissaoloa. Toisesta hänen opettamastaan oli kyllä viisi, joten olisi mieluummin antanut pari tekstintaidon vastausta tai esseen kirjoitettavaksi siitä. No miten vain, voin minä tuonkin tehdä. Mieluummin kyllä jatkaisin ficcejäni...

Alla olevat kappaleet ovat soineet päässäni jatkuvasti. Kummatkin mahtavia biisejä omalla tavallaan. (Jälkimmäisen video kannattaa katsoa, mutta tänne en sitä ikävä kyllä saanut, sillä Youtube on estänyt sen upottamisen.)


7 kommenttia:

 1. Mulla on nykyään samanlainen ajattelutapa, haluttaa kuluttaa syödyt kalorit (jos niitä on siis paljon enemmän kuin normipäivänä). Mutta oi kuulostaa hyvältä tollanne leffasuklaahetki. Kuvista nelonen on aika jännä, tulee melkein mieleen joku kauhuleffan kansi! Sellainen hiljainen jännitys ja kauneuden takana piilevät salaisuudet. Myös muut kuvat olivat kivoja, sekä sohvalla otetut että tuo värikäs teekuppikuva (oot ihana kun hymyilet tuolleen vähän :).

  VastaaPoista
 2. Mitä pidit tuosta elokuvasta ? Tuosta on jo aikaa, kun tuon katsoin, mutta muistan sen, että pidin sitä hyvin outona ja pienenä pettymyksenä (voiko odotukset olla korkeampana, kun pääosassa on Johnny Depp ?). Ja oi, wiener nougat, itsekin hypistelin tuota rasiaa hetken aikaan tänään Stockmannilla, mutta jätin kuitenkin hyllyyn. Niistä tulee mieleen mummola ja joulu.

  VastaaPoista
 3. Sita, joo, olinkin lukevinani blogistasi, että taidat liikkua aika paljon. Yritän pyrkiä samaan. :D Ja joo, tuon otoksen ei ollut mitenkään tarkoitus olla sellainen, mutta huomasin itsekin että niin pääsi käymään. Ihan positiivinen juttu. Kiitokset kehujen ja koko kommentin suhteen! :)

  Adara, en ole vielä katsonut tuota, varmaankin huomenna olisi se edessä. Kaverit ovat kuitenkin kertoneet siitä jo aika lailla. Osa on pitänyt, osa ei. Piti nyt ostaa tuo ja katsoa itsekin, että voi keskustella asiasta. :D (Niin ja toki Deppkin vaikutti asiaan. :D)

  Wiener Nougat on ehdottomasti mummolasuklaa ja myös suuri rakkauteni. <3

  VastaaPoista
 4. Lusmuilija on ollut tyylikkäänä, ja hänellä on ollut maukkaat eväät. Wienernougat on minunkin suklaarakkauteni. ;)<3 Anteeksi tynkäkommentti. Haluaisin kirjoittaa pidemmän kommentin, mutten pysty. Kirjaston vartinkoneella ja kohta aika ummessa.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset! Ja joo, kukapa sitä nyt ei Wiener Nougatista pitäisi? ;)

  VastaaPoista
 6. Yhdeksäs portti on hämärä elokuva, mutta siinä on kiva tunnelma. Kuuntelen juuri ensimmäistä linkkaamaasi biisiä ja tykästyin jo alkusäveliin. Toista en juuri nyt vaivaudu katsastamaan, koska kokemuksesta tiedän, että Xandrialla on upeaa musiikkia.

  (Luin myös uudemman postauksesi, ja korsettisi on kaunis! Itse tosin tykkään vähän tylsemmistä, vaatteiden alle piilotettavista malleista, mutta silti pitsi ja tummuus on ihastuttavaa.)

  VastaaPoista
 7. Joo, minäkin sain nyt katsottua kyseisen leffan ja tykkäsin juuri tuosta tunnelmasta.

  Kiva, että biisi miellytti. :)

  Ja joo, itse taas suosin nimenomaan näyttävyyttä korseteissani. Mutta suuret kiitokset! :)

  VastaaPoista