sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kahdeksantoista ikävuoden paremmalla puolella

No nyt sitä ollaan sitten täysi-ikäisiä. Onpas kummallinen olo. Ei, en tunne itseäni mitenkään aikuisemmaksi kuin aikaisemminkaan, mutta tuntuu kuin olisin vasta ollut 15 ja odottanut tätä aikaa! Oli kyllä syytäkin odottaa, sillä elämäni on nyt paljon rikkaampaa kuin sillon. En tietenkään ollut löytänyt itseäni silloin eikä elämässäni ollut minulle muutamaa hyvin tärkeää ihmistä. Olihan siellä baarissakin ihan mukavaa ainakin osan ajasta.

Iltahan alkoi kotona Janin kanssa muutamalla Åttå Drinkerolla ja skumppalasillisilla. Hän myös antoi minulle maailman ihanimman synttärilahjan. Pusukuvamme kehystettynä ja itse paperista taittelemansa kukan, jonka sisältä löytyi ihana koru! Mielialakin sitten nousi alun hermostuneesta jonkin verran, jonka jälkeen lähdimme Sannan järkkäämään kämppään jatkamaan aloittelua. Siellä oli sitten muutama muukin kaveri ja muuta porukkaa. Meno oli kuitenkin aika laimea ennen baariin lähtöä. Suuntana oli siis perhetuttavamme omistama Kharma, jonne olin saanut kivan, pikkuisen V.I.P - tilan ja ilmaisen skumpan. (Kiitokset JP-ravintoloille siitä!) Siinähän sitten oltiin tietenkin aivan fiiliksissä, kaverini jopa enemmän kuin minä. (Ainakin Anni, joka oli jopa vuodattanut kyyneleen ajatellessaan, että "hänen pienensä" täyttää kahdeksantoista ja Rosa, jonka kiljumisesta Kharman V.I.P -tiloissa saattoi päätellä jotain!)

Drinkkejä tuli tilattua vain kaksi kappaletta, Sex on the Snow ja Optikko Laitinen. Kummatkin olivat oikein hyviä. Ihan hyvä kuitenkin, etten tullut maistelleeksi enempää. Join sopivasti ja ilta meni hyvin, vaikka loppuillasta tunnelma hieman latistuikin. Vähän kyllä hävetti jättää Kharman porukan siivottavaksi V.I.P-pöydän lattia, johon joku hutilo porukastamme oli kaatanut jäitä, sipsejä ja ties mitä muuta.

Noh, nyt ei valitettavasti tullut otettua kuvia. Kaikilta jäi kamera kotiin. Mutta pyrin ottamaan sellaisen mukaan seuraavalla kerralla, joka on todennäköisesti ensi viikon lauantaina. (Baarivaatteeni ovat muuten samat kuin edellisen merkinnän kuvissa.)

2 kommenttia: