sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Bloggailukriisi

Gremlinssiä ei saatu, mutta Saiturin joulu löydettiin Makuunista. En todellakaan kadu sen vuokraamista, sillä pidin Dickensin tarinan toteutuksesta erittäin paljon. Niin tarina kuin visuaalinenkin puoli oli aivan nappiin. Tuosta elokuvasta jäi erittäin hyvä olo.

Janin taiteilema ruusu.

(mekko Gina Tricot, paita Ranskasta, kengät Nelly.comista)

Ärsyttää, kun kamerani on niin surkea. Valaistus pitää olla juuri oikea tai kuvista tulee pelkkää pikselimössöä - kuten näkyy. Äiti kaavaili jossain vaiheessa järkkärin ostamista ja toivoin, että hän oli oikeasti tosissaan. Tuota nykyistä ihan ärsyttää käyttää. Kuvistakaan ei voi saada mitään ihmeellisiä, kun pitää ottaa aina samassa paikassa...

Minulla on taas kamala vaatekriisi. Haluaisin kauheasti kaikkea kivaa uutta, mutta kun makuni on niin vaativa. Joko on jotakin liikaa tai liian vähän. Gina Tricotin vaatteet eivät innosta, mutta toisaalta Blackgroupillakaan ei oikein ollut mitään kivaa. Minua ärsyttää myös, etten saa mitään fiksua postausta aikaiseksi. Viimeisimmät ovat olleet tylsiä naamakuvia tai jotain muuta vastaa loppujen lopuksi turhaa. Olisi ihanaa, jos inspiraatio mielipideteksteihin ja uusiin kuviin lähtisi kukkimaan. Tällä hetkelle olo tuntuu hyödyttömältä, eikä se ole hyvä, kun pitäisi alkaa kirjoittamaan puhetta bloggaamisesta.

4 kommenttia:

  1. Pikselimössööntymistä aiheuttaa ennemminkin Bloggerin oma lataussysteemi, joka on suoraan sanottuna surkea. Jos kuvien laatu tuntuu huononevan, kannattaa kokeilla vaikka flickriä tai photobuckettia! :)

    VastaaPoista
  2. Haluan paitasi, sillä se sopisi kaikkien alaosien kanssa. Dikipokkareille on mielestäni ostettavissa korkeitakin jalustoja, jolloin löydät uusia kuvausympäristöjä. Olin näkevinäni Gigantissa. ;)

    VastaaPoista
  3. Paitani menee tosiaan moneen asukokonaisuuteen! Ja joo, pitää käydä katsastamassa jalustat!

    VastaaPoista