maanantai 22. elokuuta 2011

Jurassic Rock - day 2

Oma kamera on kätevä festareilla - muuten voi käydä niin kuin minulle eli että blogipostaus tulee viikon myöhässä. En tiedä, onko tämä yhtä hyvä kuin jos olisin kirjoittanut viime viikolla, mutta toivon, että tästä saa jotain irti.

Päivä kaksi alkoi jalat rakkuloilla ja korsetti puristaen. Aamulla ei ollut suuremmin ruoka- eikä juomahalua. Halusin kuitenkin pitää hauskaa ystävien kanssa pienessä maistissa, joten korsetti lensi alkuillasta kaverin telttaan, että sain kumottua lonkeroni kurkusta alas.

Kävimme Janin kanssa vilkaisemassa Stam1nan. Bändi kuitenkin jäi aika vähälle huomiolle, kun hän alkoi piirtelemään käteeni. Sain molemmat kädet täyteen itse valitsemiani tekstejä, jotka humalassa ja kaukaa katsottuna näyttivät oikeasti tatuoinneilta. Käsiini oli kirjoitettu "Second Hand Faith", "Nymphetamine" ja "Drink the Cyanide". Kaikki nuo ovat lempiartistien kappaleita, mutta ensimmäiselle löytyy syvempikin merkitys. Harkitsin joskus ottavani sen huomaamattomana tatuointina, mutten enää oikein ole mieltynyt ideaan, vaikka se kuvaakin hyvin vasenkätisyyttäni, sekä vääriä valintojani, taitoa antaa anteeksi ja koittaa korjata ne. Täytyy kyllä kiittää Jania hienoista teksteistä näin julkisesti. Ne olivat upeita, vaikka olivatkin tuherrettu humalassa. Eihän muuten porukka olisi suunnilleen jonottanut hänen luokseen tekstin tai kuvan perässä.

Päivän odotetuimmat artistit olivat Apulanta ja Floggin Molly, joihin oli kuitenkin reilusti aikaa. Niinpä päädyimme taas leirintäalueelle jutustelemaan ja hulluttelemaan. Tulipa sitten kosittua Jania limsapullon korkin osalla! Mieleni teki vain kosia häntä, joten virittelimme kaverin limsapullon korkista sormuksen. Kaikkea sitä humalassa keksiikin. Ele oli ihan suloinen ja siitä on videokin, mutten ehkä kuitenkaan viitsi laittaa sitä näkyville tänne. Muistona se kuitenkin säilyy, kuten surkea sormuksenikin Janin kätköissä.

Kihlautumisen jälkeen lähdimme ostamaan minulle ruokaa. Tämän kertainen ateria oli yllättävän hyvä, combolautanen, jossa oli ranskalaisia, nugetteja, hot wingssejä, mustekala- ja sipulirenkaita, sekä salaattia. Yllättävän hyvä annos festarikojusta ostetuksi. Maittavan lounaan jälkeen oli vuorossa Apulanta, joka esiintyi kiitettävästi. Kiljuin, lauloin ja pompin, kun yläasteen lempibändini esitti tunnetuimpia kappaleitaan. Aivan mahtava show! Erityisesti Armo iski.

Apulannan jälkeen jatkui fiilistely leirintäalueella. "Hei beibi anna mulle piiskaa" kaikui edelleenkin useammasta suunnasta. Täytyy sanoa, että meno oli mahtava. Loppuillasta olo alkoi vaihtua hieman alakuloiseksi, kun humala alkoi laskea ja tajusi, mikä määrä roskaa ja saastaa ympärillä on. Piristyin kuitenkin huomattavasti, kun sain kaverin poikaystävän viinapullosta muutaman reilun huikan ja saadessamme nauraa erään hassun bimboblondin tempauksille. Sen jälkeen minulla, Janilla, Annilla, Anniinalla ja Rosalla oli hauskaa Annin teltassa huudellessamme megafoniin kaikkea idioottimaista ja suunnitellessamme, miten tuottaisimme vihaamillemme ihmisille kivuliaan kuoleman. (Älkää ihmiset ottako liian tosissanne!)

No, kävimme vielä katsastamassa Flogging Mollyn, mutta muihin bändeihin emme juuri kiinnittäneet huomiota, kun eivät suuremmin kiinnostaneet. Loppuillasta ei ehkä enää ollut niin hauskaa, mutta muuten päivä oli ollut aivan mahtava. Kiitos siis kaikille koko Jurassicista!


Nyt se kesä sitten on kai todellakin ohi. Onpas haikea olo. Oli nimittäin paras kesä, parhaiden ihmisten kanssa ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti