perjantai 12. elokuuta 2011

Festariodotusta

Huomenna on jälleen edessä vuosittainen Jurassic Rock, joka järjestetään kotipaikkakunnallani eli Mikkelissä. Festari on kaksipäiväinen ja siellä esiintyy artisteja laidasta laitaan. Itse asiassa tapahtumasta ollaan tuttavapiirissäni käytetty pilkkanimeä "Jurassic Rap", kun tämän vuoden esiintyjistä huomattava osa kuuluu kyseiseen genreen. Esiintyjälista ei hirveästi innosta, mutta kyllä sieltä muutamia ihan kuunneltavia bändejä onneksi löytyy. Listasta löytyy myös muutamia hieman omaperäisempiä esiintyjiä kuin viime vuonna. Esimerkiksi irkkulaista kansanmusiikkia ja rockia soittava Flogging Molly on ihan kiintoisa kokoonpano.

Tässä on varsin kuunneltava kappale kyseiseltä bändiltä. Tarttuva ja letkeä biisi.


Soilworkin musiikki on aika perusrockia, mutta ihan hyvä verrattuna festarin muuhun tarjontaan.


Yläasteella Apulanta oli lempibändini, mutta nykyään musiikki ei enää iske samalla tavalla. Menee tosin edelleen ja jotkut biisit luokittelen jopa hyviksi. On kyllä ihan mielenkiintoista nähdä vuosien takainen ihailun kohde.


Stam1nan musiikki on makuuni sopivan raskasta ja lisäksi monet heidän sanoituksistaan ovat mielenkiintoisia.


Inhokkiartisti. Selvä päivä menee vielä humalassa, mutta ei sitäkään voi sanoa miksikään musiikilliseksi mestariteokseksi. Lähinnä kappale, jota voi kuunnella läpällä. Näitä muita en kyllä pysty. Ihan kamalaa sovinistista paskaa.


Minua ei kuitenkaan kiinnosta eniten Jurassicissa musiikki vaan vallitseva tunnelma. Epämieluisat mikkeliläisetkin sekoittuvat sopivasti massaan. Uskon, että tämä Jurassic menee hyvin, sillä olosuhteet ovat nyt paremmat kuin viimeksi. Ei edellinenkään Dinorockki ollut epämiellyttävä kokonaan, mutta ihmissuhdedraamat vaivasivat. Tutustuin kuitenkin silloin Elinaan ja yleinen tunnelma oli erittäin miellyttävä.

Huomenna pistän asupostausta festarivaatteisiin liittyen, joihin kuuluu uusi t-paitani ja niitivyönikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti