perjantai 12. elokuuta 2011

Festariodotusta osa 2

No niin, nyt on kamat pakattu Jurassic Rockia varten. Varauduin koleaan säähän kaikenlaisilla lämmikkeillä - vaatteilla ja nestemmäisillä. Ihaniin festarikuteisiini olen enemmän kuin tyytyväinen. Onnistuin kuin onnistuinkin löytämään jotakin sekä käytännöllistä, että kivan näköistä. Ainut vain, että jos tulee kovin kylmä niin joudun laittamaan nahkatakin päälle, jolloin koko komeus peittyy.

Jouduin syömään roskaruokaa, kun kotona ei suuremmin ollut mitään, mistä olisi voinut tehdä laadukkaampaa sapuskaa. Laitauduin samalla kun söin, surffailin netissä ja lauleskelin. Ainakin minä osaan tehdä monta asiaa yhtä aikaa.
Tältä näytti pöytäni:

Mukaan tuli kaikenlaista. Repun ajattelin jättää kaverin telttaan, kun taas laukkuni pidän koko ajan mukana.

En yövy leirintäalueella, mutta säilytän siellä tavaroitani. Sehän ei oikeastaan olisi luvallista, mutta kyllä vaan suuri osa leirintälipun ostajista tekee minun laillani. Lippuni:

Olvin Mojito-lonkero on yksi harvoista alkoholijuomista, joita voin juoda enemmän kuin kaksi ilman, että se alkaa maistua pahalle.
Eväät:

Asuni ja ehostukseni:


Paitani on Mikkelin Stunmannilta, netistä löytyy Blackgroupin sivuilta, korsettini Morticiasta, housuni Gina Tricotista, niittivyö Fridakselta, mutta kengistä ei ole hajuakaan. Lainasin ne äidiltäni, sillä itselläni ei ollut asuuni sopivia, mutta myös käytännöllisiä kenkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti