tiistai 19. heinäkuuta 2011

Naamiojuhla arkipäivissäni

Muutamia kuvia viime päiviltä:


Kuvien korsetti ja naamio Morticiasta, toppi H&M:ltä, hame Gina Tricotista ja kengät Dinskosta. Kuvien laatu ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta saa nyt kelvata.

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia jälleen. Saat korsetin toimimaan aivan tuikitavallisten vaatteiden kanssa. Blackgroupilla olisi myynnissä goottimaisempia vaihtoehtoja. Burleskan lila polvipituinen taftihame ja Sinisterin tyllihamonen. Suosittelen vilkaisemaan. ;)

  Hei ala ehdottomasti pitää jatkossakin hiuksiasi juuri noin, sillä loivat kiharat ovat paras kehys kasvoillesi!

  VastaaPoista
 2. Vaatteista puhuinkin jo sinulle, mutta hiukset... Tunnen näyttäväni pikkutytöltä kiharoissa, jonka vuoksi en kiharra hiuksiani kovin usein. Pitäisi varmaan uskaltaa useammin. :D

  VastaaPoista
 3. Tuo naamio on kerrassaan ihana! Korsetit ovat minusta aina jotenkin niiin naisellisia ja toivoisin itsekin uskaltavani pitää sellaista.

  ps.Olit kommentoinut viimeisimpään postaukseeni ja kehunut runoani, mutta toisaalta toivonut edellisiin runoihini lisää tunnelmaa, joka niistä puuttui. Otin kritiikin ja korjausehdotuksesti nöyränä vastaan, mutta haluaisin silti kertoa erään asian, joka vähän ehkä valaisee tekstieni lievää latteutta: >

  Tekstini eivät siis tosiaan ole runoja vaan päiväkirjamerkintöjä, jotka olen kirjoittanut käyttäen hieman runollista kieltä. Postaukseni kertovat päivistäni ja postauksen syvyys ja tunnelma riippuu paljolti päivästä. Tavallinen päivä kotona syöden ruisleipää ja katsoen salkkareiden uusintoja ei helposti väänny tekstissä kovinkaan syvälliseen muotoon: D

  Pyrin kuitenkin samaan parhaani mukaan syvällistä ja mielenkiintoista tekstiä, ottaen kuitenkin huomioon että liiallinen yrittäminen saada esim perus datauspäivästäni mielenkiintoinen voisi olla aika kohtalokasta ja kuullostaa äärimmäisen naurettavalta: D

  Pyydän anteeksi valtavan pitkää viestiäni, mutta niin monet ovat luulleet jo tekstejäni runoiksi että pakko korjata pikkuhiljaa ihmisten luuloja siinä suhteen. Toivottavasti et nyt pidä minua minään loukkaantuvana lapsosena.
  Toivon myös ettei viestini saa minua kuullostamaan vihaiselta tai hirveältä itsenipuolustajalta(jälkimmäistä se kuitenkin taitaa olla:()

  Ja syy miksi tulin asiani ihan sinun blogiisi asti kertomaan on pelkoni ettet vastaustani blogiini enää tulisi lukemaan.

  Sanoinkohan jo liikaa tältä päivältä? Luultavasti.

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään! Ja eiköhän se uskallus sieltä joku päivä löydy, minultakin sitten lopulta. :)

  Ah, aivan! Sitten asia onkin jo toinen. Tykkään tosiaan enemmän syvällisistä teksteistä, mutta toisen päivistä on myös mukavaa lukea runon muodossa. On persoonallista pitää blogia tuohon tapaan. :)

  Älä turhaan pyytele anteeksi, minusta on ihan mukavaa lukea pitkiä viestejä. Enkä pidä sinua loukkaantuvana lapsena tai kauheana itsesi puolustajana on vain hyvä korjata syntyneet väärinkäsitykset!

  Olisin kyllä katsonut vastauksen blogista seuraavan postauksesi yhteydessä, mutta käyhän tämä näinkin. :)Varmaan vielä pistän pikkuisen vinkin oman blogisi puolle, että vastasin täällä, koska näin voin vastata sekä oikaisuusi, että palautteeseesi yhdessä.

  VastaaPoista